Кабачки з м'ясом в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки з м'ясом в горщиках - корисне і незвичайне блюдо для ситного і смачного обіду або вечері! готується просто, припаде до смаку всій родині.
Пропонуємо вашій увазі легкий покроковий рецепт приготування кабачків з м'ясом в горщиках. За цим рецептом ви без зусиль приготуєте кабачки з м'ясом в горщиках в домашніх умовах
- Куряча грудка - 1 кілограм (філе)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Картопля - 5 штук
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 200 грам
- Майонез - 5 Ст. Ложок (по 1 ложці на горщик)
- Сир - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Куряче філе вимити, просушити паперовим рушником і нарізати на невеликі шматочки.
2. Покласти шматочки філе в глибоку миску, посолити, поперчити і додати будь-які спеції за смаком.
3. Зелену цибулю також помити і дрібно нарізати.
4. Перемішуємо підготовлене куряче філе з цибулею, залишаємо на 20-30 хвилин маринуватися.
5. Кабачок потрібно розрізати уздовж і очистити від насіння, потім порізати на дрібні кубики.
6. Моркву чистимо і нарізаємо смужками або скибочками. Чистим картофель, нарізаємо його на невеликі кубики.
7. Пачку масла нарізаємо на невеликі кубики, поділяємо все масло на частини, рівні кількості горщиків (у мене 5). Сир нарізаємо великими шматочками.
8. Викладаємо на дно горщика трохи курячого філе, трохи картоплі, кілька скибочок морквини, кладемо 1 з частин масла, кілька шматочків сиру. Потім наповнюємо горщик кабачком, залишаємо до верху 2-4 см., зверху кладемо кілька шматочків курячого філе. Потім додаємо 1 ст. Ложку майонезу і, наостанок, пару шматочків сиру. Солимо і перчимо до смаку.
9. Наповнюємо за цією схемою всі горщики і поміщаємо на годину в духовку, розігріту до 200 градусів, пекти.
10. Готову страву можна подавати на стіл. Смачного!