Рис з гарбузом і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Рис з гарбузом і яблуками - це ідеальний варіант смачного і корисного сніданку. Особливо таке блюдо оцінять ті, хто стежить за своєю фігурою, так як воно виходить низькокалорійним.
Гарбуз - це унікальний овоч, який містить в собі велику кількість необхідних нам вітамінів. Сьогодні хочу запропонувати вам рецепт приготування смачної рисової каші з гарбузом і яблуком. Таке блюдо може стати ситним сніданком або перекусом. Особливо, така каша сподобається дітям, так як виходить солодкої і нагадує десерт. Існує кілька варіантів приготування цієї страви, можна приготувати на сковороді або зробити у вигляді запіканки.
- Мал - 1 Склянка
- Гарбуз - 200 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Ізюм - 50 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Рис добре промийте і варіть до напівготовності.
Гарбуз очистите від шкірки, видаліть волокна, насіння і наріжте на невеликі кубики. На сковороду налийте трохи олії, викладіть гарбуз і обсмажте її 2-3 хвилини.
Яблуко помийте, очищення kozhurи, видаліть серцевину, наріжте на невеликі шматочки, додайте до гарбузі, перемішайте і тушкуйте 2-3 хвилини.
Висипати напівготовий рис до гарбузі з яблуком, перемішайте, налийте трохи води і тушкуйте 15 хвилин.
Додайте родзинки і тушкуйте ще 5 хвилин.
Рис з гарбузом і яблуком готовий.
Перекладіть блюдо в тарілку і подавайте до столу. Смачного!