Пиріг з гарбузом і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний осінній пиріг до чаю. Завдяки гарбузі він виходить неймовірно соковитим і темним. Яблука додають солодкість і оригінальні смакові нотки. Приготуйте самі!
Підготуйте гарбуз і яблука. Зробіть тісто. Складіть в форму для випічки яблука, гарбуз, залийте тестом і випікайте 45-50 хвилин до готовності. Остиглий пиріг можна посипати цукровою пудрою. Хай щастить!
- Гарбуз - 150 грам
- Яблуко - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка (гасити оцтом або соком лимона)
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 2 склянки
Підготуйте продукти для пирога.
Змішайте кефір з цукром і яйцем до однорідності.
Введіть борошно. Перемішайте, стежте, щоб не було грудочок.
Введіть соду або розпушувач. Тісто для пирога готове.
Підготуйте гарбуз і яблука. Все вимийте, очистіть і поріжте кубиками.
Каструлю мультиварки або форму для випікання змастіть рослинною або вершковим маслом. Викладіть гарбуз і яблука.
Залийте гарбуз і яблука тестом. Розрівняйте.
Встановіть форму в мультиварку, випікайте в режимі "випічка" 50 хвилин.
Пиріг готовий! Остудіть його - і можна подати до столу.