Оладки з гарбузом і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Такі оладки дуже відрізняються від тих, що ми звикли їсти. Дізнайтеся, як приготувати оладки з гарбузом і яблуками. Побалуйте себя!
Пшеничне борошно можна замінити житній або вівсяними пластівцями. Для оладок використовуйте свіже пюре з гарбуза або консервоване, яблука можна натерти на тертці або використовувати пюре. Подавайте їх гарячими зі шматочком вершкового масла, з медом або кленовим сиропом.
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Гарбузове пюре - 0, 5 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Яблука - 1 штука
1
Яблука вимийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці або наріжте дуже дрібно.
2
Змішайте яйця з молоком, рослинним маслом, гарбузовим пюре, цукром, яблуками.
3
В іншій мисці змішайте борошно, сіль, розпушувач, мускатний горіх, корицю.
4
З'єднайте сухі інгредієнти з мокрими і перемішайте гарненько.
5
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, викладіть близько 1/3 склянки тесту і обсмажуйте млинці з двох сторін.
6
Подавайте їх гарячими зі шматочком вершкового масла і сиропом.