Рецепт Оладки з гарбузом і яблуками фото

Оладки з гарбузом і яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Фрукти , Яблука , Яйця , Гарбуз
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Оладки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Такі оладки дуже відрізняються від тих, що ми звикли їсти. Дізнайтеся, як приготувати оладки з гарбузом і яблуками. Побалуйте себя!

Опис приготування:

Пшеничне борошно можна замінити житній або вівсяними пластівцями. Для оладок використовуйте свіже пюре з гарбуза або консервоване, яблука можна натерти на тертці або використовувати пюре. Подавайте їх гарячими зі шматочком вершкового масла, з медом або кленовим сиропом.

  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 1 Склянка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Гарбузове пюре - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Яблука - 1 штука
1
Яблука вимийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці або наріжте дуже дрібно.
2
Змішайте яйця з молоком, рослинним маслом, гарбузовим пюре, цукром, яблуками.
3
В іншій мисці змішайте борошно, сіль, розпушувач, мускатний горіх, корицю.
4
З'єднайте сухі інгредієнти з мокрими і перемішайте гарненько.
5
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, викладіть близько 1/3 склянки тесту і обсмажуйте млинці з двох сторін.
6
Подавайте їх гарячими зі шматочком вершкового масла і сиропом.

Схожі рецепти