Рецепт Оладки з гарбузом і яблуками фото

Оладки з гарбузом і яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Фрукти, Яблука, Яйця, Гарбуз
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Солодке, Оладки

Такі оладки дуже відрізняються від тих, що ми звикли їсти. Дізнайтеся, як приготувати оладки з гарбузом і яблуками. Побалуйте себя!

Пшеничне борошно можна замінити житній або вівсяними пластівцями. Для оладок використовуйте свіже пюре з гарбуза або консервоване, яблука можна натерти на тертці або використовувати пюре. Подавайте їх гарячими зі шматочком вершкового масла, з медом або кленовим сиропом.

  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 1 Склянка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Гарбузове пюре - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Яблука - 1 штука
1
Яблука вимийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці або наріжте дуже дрібно.
2
Змішайте яйця з молоком, рослинним маслом, гарбузовим пюре, цукром, яблуками.
3
В іншій мисці змішайте борошно, сіль, розпушувач, мускатний горіх, корицю.
4
З'єднайте сухі інгредієнти з мокрими і перемішайте гарненько.
5
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, викладіть близько 1/3 склянки тесту і обсмажуйте млинці з двох сторін.
6
Подавайте їх гарячими зі шматочком вершкового масла і сиропом.

Схожі рецепти