Оладки з кабачків з гарбузом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ви в пошуках корисних страв? Спробуйте приготувати смачні і корисні оладки з кабачків і гарбуза в духовці. Подавайте їх гарячими з улюбленим гарніром. Моїм маленьким дітям вони дуже подобаються.
Перед вами рецепт, як приготувати оладки з кабачків з гарбузом в духовці. Оладки запікаються в духовці з мінімальною кількістю масла. Я також пробувала запікати їх без рослинного масла на деку з силіконовим килимком. Оладки при цьому відмінно знімаються і не прилипають. Готуйте з користю і задоволенням!
- Кабачок - 300 грам (очищений)
- Гарбуз - 300 грам (очищена)
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 1/2 склянки
Духовку дозволите і розігрійте до 180 ° С. Підготуйте необхідні продукти. Овочі помийте і очистіть.
Овочі натріть на тертці. Додати сіль, відіжміть зайву рідину.
Додайте борошно, перець, перемішайте до однорідності.
За допомогою ложки викладайте тісто на деко з силіконовим килимком або жароміцних форму, змащену олією. Запікайте оладки в розігрітій духовці протягом 25-30 хвилин.
Смачного!