Рибний суп з філе тріски
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів ароматних і простих супів пропоную дивно апетитний і простий рецепт рибного супу з філе тріски. Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт будинку.
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати рибний суп з філе тріски, тоді зверніть увагу на цей варіант. Наваристий і дуже апетитний бульйон ідеально поєднується з рибою і картоплею.
- Лихоманка - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Картопля - 4-5 штук
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Шафран - 1 За смаком
- Креветки - 50 грам (по бажанню)
- Зелень - 1 щіпка

1. Насамперед потрібно вимити рибу, очистити і відокремити філе. Плавці і хребет стануть відмінною основою для бульйону.

2. Вимити і очистити овочі. У каструлю викласти рибні заготовки, морква, цибулину і стебло селери. Додати в рибний суп з філе тріски в домашніх умовах можна і інші овочі за смаком для наваристого бульйону. Також можна покласти пучок свіжої або сушеної зелені.

3. Бульйон потрібно варити близько 40-45 хвилин на середньому вогні, а потім акуратно процідити. Філе тим часом нарізати невеликими кубиками.

4. Очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю. Проціджений бульйон знову відправити на плиту і після закипання викласти в каструлю картоплю. Посолити, поперчити за смаком. Цей рецепт приготування рибного супу з філе тріски має свою родзинку - це шафран. Він надає неймовірно аромат і колір супу.

5. Коли картопля стане м'яким, можна відправити в каструлю рибку і варити на середньому вогні до повної готовності. Перед подачею додати дрібку подрібненої зелені.