Суп з філе тріски
(покроковий рецепт з фото)
Рибні супи в моїй родині люблять не менше м'ясних. І вони не обмежуються юшкою. Наприклад, в скандинавських країнах є багато гідних рецептів, які варто повторити на своїй кухні.
І я пропоную один з таких. Прочитайте про те, як приготувати суп з філе тріски з картоплею. Блюдо цікаво тим, що незважаючи на свою легкість, воно ситне. Його можна їсти ввечері, коли ви не хочете відчувати важкість у животі перед сном. І помічено, що на філе бульйон виходить смачніше, ніж на залишках від риби.
- Філе тріски - 200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Мал - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 4 L
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок

Картопля помийте, очистіть і наріжте.

Мал промийте кілька разів. Залийте його і картоплю водою. Варіть разом 15 хвилин.

Очищену цибулю наріжте. Додайте його в суп разом з натертою морквою.

Промийте зелень і зелену цибулю, а потім наріжте їх невеликими шматочками.

Філе наріжте невеликими шматочками. Додайте тріску разом із зеленню в суп.

Потім всипте сіль і варіть суп ще 10 хвилин. Смачного!