Рецепт Суп з філе тріски фото

Суп з філе тріски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Рибні супи в моїй родині люблять не менше м'ясних. І вони не обмежуються юшкою. Наприклад, в скандинавських країнах є багато гідних рецептів, які варто повторити на своїй кухні.

Опис приготування:

І я пропоную один з таких. Прочитайте про те, як приготувати суп з філе тріски з картоплею. Блюдо цікаво тим, що незважаючи на свою легкість, воно ситне. Його можна їсти ввечері, коли ви не хочете відчувати важкість у животі перед сном. І помічено, що на філе бульйон виходить смачніше, ніж на залишках від риби.

  • Філе тріски - 200 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Мал - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вода - 4 L
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 1 пучок
суп з філе тріски - фото крок 1
Картопля помийте, очистіть і наріжте.
суп з філе тріски - фото крок 2
Мал промийте кілька разів. Залийте його і картоплю водою. Варіть разом 15 хвилин.
суп з філе тріски - фото крок 3
Очищену цибулю наріжте. Додайте його в суп разом з натертою морквою.
суп з філе тріски - фото крок 4
Промийте зелень і зелену цибулю, а потім наріжте їх невеликими шматочками.
суп з філе тріски - фото крок 5
Філе наріжте невеликими шматочками. Додайте тріску разом із зеленню в суп.
суп з філе тріски - фото крок 6
Потім всипте сіль і варіть суп ще 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти