Рецепт Рибний суп з тріски фото

Рибний суп з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід
Супи

Суп виглядає дуже апетитно, він рясніє різними фарбами завдяки великій кількості овочів. Готується він на основі тріски (свіжої або засоленої). Ділюся з вами рецептом, як приготувати рибний суп з тріски.

Якщо тріска свіжа, то її необхідно засолити в морській солі на добу, а якщо вже засоленная, то вимочити. Суп дуже смачний, він прекрасно урізноманітнює повсякденний раціон. З представлених інгредієнтів виходить 5-6 порцій, до столу суп подають обов'язково гарячим.

  • Гарячкові файл - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Селера - 2 штуки (стебло)
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сушений перець чилі - 1 штука
  • Консервовані томати - 400 грам
  • Бульйон - 0, 5 L
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимон - 1 штука
1
Свіжу тріску вимийте і викладіть в контейнер, засипте морською сіллю і відправте в холодильник на ніч, потім дістаньте і гарненько промийте.
2
Очистіть цибулю, морква і наріжте шматочками середнього розміру, стебла селери наріжте дрібно, часник подрібніть через прес. Петрушку вимити і відокремте листя від стебел, наріжте стебла дрібно.
3
У каструлі нагрійте оливкову олію, викладіть підготовлені овочі і зелень, розкришите сушений перець чилі. Обсмажуйте овочі на слабкому вогні під прочиненими кришкою близько 15 хвилин.
4
Додайте консервовані томати і перемішайте, влийте бульйон, трохи води і доведіть до кипіння.
5
Лопаткою перемішайте вміст каструлі і опустіть в неї філе тріски, варіть близько 15 хвилин, поки риба не почне розвалюватися шматочками.
6
За смаком поперчіть і посоліть, додайте сік одного лимона. Посипте суп листям петрушки, полийте трохи оливковою олією і подавайте до столу гарячим.

Схожі рецепти