Рецепт Суп з тріски фото

Суп з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування супу з тріски - всім любителям рибних супів на замітку. Кисло-солоний, завдяки лимонів і оливкам, цей суп чудово доповнить не тільки обід, але і вечеря.

Опис приготування:

Суп з тріски виходить схожим на солянку, але менш наваристим. В принципі, бульйон для супу може бути не тільки яловичим, але і овочевим. А зелена цибуля можна замінити на ріпчасту. Для приготування супу з тріски також важливо, щоб риба була свіжою (якщо це можливо), а не замороженої. Якщо риба все таки не свіжа, заздалегідь розморозити її, при необхідності очистіть. Лимони і оливки використовуються вже в готовій страві, для прикраси, вони і так встигнуть дати сік для смаку, поки ви подасте суп.

Рецепт:

1. Лук почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте його в оливковій олії.

2. Томати облийте окропом, приберіть шкірку і поріжте. Відправляємо їх до цибулі. Можна влити трохи бульйону, щоб овочі протушкувати.

3. У каструлю виливаємо бульйон, додаємо туди нашу обсмажування.

4. Картоплю і моркву моєму і чистимо. Картоплю нарізаємо кубиками, моркву соломкою.

5. Кидаємо в суп рибу, каперси і попередньо порізаний соломкою огірок. Потім картопля і морква. Доводимо суп до кипіння.

6. Додаємо всі спеції, варимо ще хвилин 10-15, до готовності картоплі.

Готово! Даємо супу з тріски охолонути, ріжемо лимон часточками і подрібнюємо оливки, кидаємо в суп перед подачею. Смачного!


  • Лихоманка - 700 грам
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Яловичий бульйон - 0, 5 склянки
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1-2 штук
  • Картопля - 2-3 штук
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий перець - 1 штука
  • Лимон - 1/3 штуки
  • Оливки - 10 штук
  • Спеції - За смаком
Суп з тріски виходить схожим на солянку, але менш наваристим. В принципі, бульйон для супу може бути не тільки яловичим, але і овочевим. А зелена цибуля можна замінити на ріпчасту. Для приготування супу з тріски також важливо, щоб риба була свіжою (якщо це можливо), а не замороженої. Якщо риба все таки не свіжа, заздалегідь розморозити її, при необхідності очистіть. Лимони і оливки використовуються вже в готовій страві, для прикраси, вони і так встигнуть дати сік для смаку, поки ви подасте суп.

Рецепт:

1. Лук почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте його в оливковій олії.

2. Томати облийте окропом, приберіть шкірку і поріжте. Відправляємо їх до цибулі. Можна влити трохи бульйону, щоб овочі протушкувати.

3. У каструлю виливаємо бульйон, додаємо туди нашу обсмажування.

4. Картоплю і моркву моєму і чистимо. Картоплю нарізаємо кубиками, моркву соломкою.

5. Кидаємо в суп рибу, каперси і попередньо порізаний соломкою огірок. Потім картопля і морква. Доводимо суп до кипіння.

6. Додаємо всі спеції, варимо ще хвилин 10-15, до готовності картоплі.

Готово! Даємо супу з тріски охолонути, ріжемо лимон часточками і подрібнюємо оливки, кидаємо в суп перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти