Суп з тріски
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з тріски - всім любителям рибних супів на замітку. Кисло-солоний, завдяки лимонів і оливкам, цей суп чудово доповнить не тільки обід, але і вечеря.
Опис приготування:
Суп з тріски виходить схожим на солянку, але менш наваристим. В принципі, бульйон для супу може бути не тільки яловичим, але і овочевим. А зелена цибуля можна замінити на ріпчасту. Для приготування супу з тріски також важливо, щоб риба була свіжою (якщо це можливо), а не замороженої. Якщо риба все таки не свіжа, заздалегідь розморозити її, при необхідності очистіть. Лимони і оливки використовуються вже в готовій страві, для прикраси, вони і так встигнуть дати сік для смаку, поки ви подасте суп.
Рецепт:
1. Лук почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте його в оливковій олії.
2. Томати облийте окропом, приберіть шкірку і поріжте. Відправляємо їх до цибулі. Можна влити трохи бульйону, щоб овочі протушкувати.
3. У каструлю виливаємо бульйон, додаємо туди нашу обсмажування.
4. Картоплю і моркву моєму і чистимо. Картоплю нарізаємо кубиками, моркву соломкою.
5. Кидаємо в суп рибу, каперси і попередньо порізаний соломкою огірок. Потім картопля і морква. Доводимо суп до кипіння.
6. Додаємо всі спеції, варимо ще хвилин 10-15, до готовності картоплі.
Готово! Даємо супу з тріски охолонути, ріжемо лимон часточками і подрібнюємо оливки, кидаємо в суп перед подачею. Смачного!
- Лихоманка - 700 грам
- Зелена цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Яловичий бульйон - 0, 5 склянки
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1-2 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Лавровий перець - 1 штука
- Лимон - 1/3 штуки
- Оливки - 10 штук
- Спеції - За смаком
Рецепт:
1. Лук почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте його в оливковій олії.
2. Томати облийте окропом, приберіть шкірку і поріжте. Відправляємо їх до цибулі. Можна влити трохи бульйону, щоб овочі протушкувати.
3. У каструлю виливаємо бульйон, додаємо туди нашу обсмажування.
4. Картоплю і моркву моєму і чистимо. Картоплю нарізаємо кубиками, моркву соломкою.
5. Кидаємо в суп рибу, каперси і попередньо порізаний соломкою огірок. Потім картопля і морква. Доводимо суп до кипіння.
6. Додаємо всі спеції, варимо ще хвилин 10-15, до готовності картоплі.
Готово! Даємо супу з тріски охолонути, ріжемо лимон часточками і подрібнюємо оливки, кидаємо в суп перед подачею. Смачного!