Рибний суп без картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом я все частіше стала варити супи на рибному бульйоні. Уже наситилася м'ясними, та й головний інгредієнт давно залежався в холодильнику. Тому вирішила зробити наступний рецепт.
Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати рибний суп без картоплі. У мене була сьомга для основи, так що вибравши іншу червону рибу (кету або форель), ви не прогадаєте. Така скандинавська вуха менш калорійна, так як містить мало інгредієнтів. Але від цього вона не менш ситна, адже тут є пшоно.
- Лосось - 600 грам
- Плавлений сир - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Пшоно - 0, 5 склянки
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Вода - 3 L
Воду доведіть до кипіння. Додайте в неї нарізану четвертинками цибулю і натерту моркву.
Рибу почистіть і промийте. Наріжте її порційними шматками. Опустіть їх хвилин через 15-20 після цибулі з морквою. Потім додайте пшоно (через 10-15 хвилин).
В кінці додайте сир, перець і сіль. Перемішайте, щоб сир повністю розчинився. Варіть суп ще 5 хвилин. Смачного!