Рецепт Рибні стейки на листках Пражила фото

Рибні стейки на листках Пражила
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні
На обід
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування рибних стейків. Смачна рибка на листках Пражила. Блюдо насичене чудовим смаком і ароматом!

Опис приготування:

Для приготування цієї страви дуже добре підходить риба желтохвост. Попередньо рибу необхідно добре обробити.

  • Лимон - 1/4 штуки
  • Želtohvost - 3 штуки (стейк)
  • Рослинна олія - 15 мілілітрів
  • Стеблі Пряжа - 2 штуки
  • Koriandr - - За смаком
  • Перець і сіль - - За смаком
рибні стейки на листках Пражила - фото крок 1
1. Для початку обробляємо рибу: відокремлюємо від тушки риби голову, хребет, плавники і хвіст. У цьому рецепті вони нам не знадобляться. Кілька невеликих стейків відрізаємо, а м'якоть, яка залишилася, ми замарінуем. Гарненько промиваємо відрізані стейки, і потім їх обсушуємо.
рибні стейки на листках Пражила - фото крок 2
2. Для приготування цієї страви Пражила підходить просто ідеально. Його листя - плоскі і широкі, з гострим смаком. Усередині глиняній каструльки змащуємо рослинним маслом, обрізаємо листя за формою каструльки, і інвестувати в її нижній частині.
рибні стейки на листках Пражила - фото крок 3
3. Стейки з жовтохвіст викладаємо зверху листя Пражила, поливаємо соком лимона і посипаємо спеціями. Тепер, зверху на стейки ложем ще листя Пражила.
рибні стейки на листках Пражила - фото крок 4
4. Накриваємо кришкою каструльку, розігріваємо духовку, і хвилин на десять ставимо туди каструльку з стейками. Після кришку відкриваємо і хвилин на десять залишаємо ще. Після того як з духовки рибу вийняли, верхні листки видаляємо, а рибу викладаємо на тарілку. Додаємо морську капусту, скибочки лимона і Пражила.

Схожі рецепти