Голубці в бурякових листках
(покроковий рецепт з фото)
Голубці в молодих бурякових листках виходять ніжними і смачними. Бурякові листя м'які і надають свій особливий смак готового блюда. Ділюся простим і швидким рецептом!
Бурякові листя годі й обдавати окропом перед початком приготування, так як листя м'які і в них легко загорнути начинку. Якщо по центру аркуша груба прожилка, зріжте її ножем. Голубці готуємо на мінімальному вогні. Кількість рідини контролюйте в процесі. Якщо рис увібрав всю воду, додайте ще трохи окропу в сковороду.
- Фарш - 300 грам (яловичина і свинина)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Мал - 3-4 Ст. Ложок
- Листя бурякові - 1 пучок
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - За смаком
- Окріп - 600 мілілітрів
Підготуємо інгредієнти.
У м'ясний фарш додаємо терту моркву.
Додаємо нарізану цибулю. Моркву і цибулю можна пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом.
Додаємо рис, сіль і чорний перець. Все перемішуємо.
На широку частину бурякового листу кладемо порцію фаршу.
Загортаємо лист з фаршем.
Голубці викладаємо в сотейник або в сковороду і заливаємо окропом так, щоб вода повністю покрила голубці.
Закінчено на невеликому Вогні, близько 30-35 хвилин. Після виключення додаємо часник і залишаємо голубці на 5-7 хвилин під кришкою.
Голубці з бурякових листя подаємо гарячими, зі сметаною, часником і свіжою зеленню. Смачного!