Рецепт Голубці в бурякових листках фото

Голубці в бурякових листках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Літні
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Голубці в молодих бурякових листках виходять ніжними і смачними. Бурякові листя м'які і надають свій особливий смак готового блюда. Ділюся простим і швидким рецептом!

Опис приготування:

Бурякові листя годі й обдавати окропом перед початком приготування, так як листя м'які і в них легко загорнути начинку. Якщо по центру аркуша груба прожилка, зріжте її ножем. Голубці готуємо на мінімальному вогні. Кількість рідини контролюйте в процесі. Якщо рис увібрав всю воду, додайте ще трохи окропу в сковороду.

  • Фарш - 300 грам (яловичина і свинина)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Мал - 3-4 Ст. Ложок
  • Листя бурякові - 1 пучок
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - За смаком
  • Окріп - 600 мілілітрів
голубці в бурякових листках - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
голубці в бурякових листках - фото крок 2
У м'ясний фарш додаємо терту моркву.
голубці в бурякових листках - фото крок 3
Додаємо нарізану цибулю. Моркву і цибулю можна пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом.
голубці в бурякових листках - фото крок 4
Додаємо рис, сіль і чорний перець. Все перемішуємо.
голубці в бурякових листках - фото крок 5
На широку частину бурякового листу кладемо порцію фаршу.
голубці в бурякових листках - фото крок 6
Загортаємо лист з фаршем.
голубці в бурякових листках - фото крок 7
Голубці викладаємо в сотейник або в сковороду і заливаємо окропом так, щоб вода повністю покрила голубці.
голубці в бурякових листках - фото крок 8
Закінчено на невеликому Вогні, близько 30-35 хвилин. Після виключення додаємо часник і залишаємо голубці на 5-7 хвилин під кришкою.
голубці в бурякових листках - фото крок 9
Голубці з бурякових листя подаємо гарячими, зі сметаною, часником і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти