Рибна юшка з судака
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любите рибні супи, то цей рецепт напевно оціните. Нескладний, недорогий і по-справжньому смачний, він чудово доповнить ваше щоденне меню. Дуже рекомендую на замітку.
Опис приготування:
Справжні цінителі цієї страви стверджують, Варити його потрібно тільки на багатті. Але, на жаль, не завжди це можна здійснити. Саме тому представляю вашій увазі класний варіант, як приготувати юшку з судака на плиті.
- Судак - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Сіль і спеції для ухи - За смаком
1. Овочі вимийте, очистіть і подрібніть.
2. Вимийте рибку, видаліть голову, а тушку наріжте порційними шматочками.
3. Голову викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання проваріть на середньому вогні хвилин 15. Голову видаліть, а в бульйон викладіть овочі. Додайте трохи солі.
4. Хвилин через 15 додайте шматочки судака.
5. Варіть ще хвилин 15 на середньому вогні. Після додайте спеції і при необхідності сіль. Зніміть юшку з вогню, дайте настоятися під кришкою ще півгодини перед подачею.