Рибна юшка з судака
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите рибні супи, то цей рецепт напевно оціните. Нескладний, недорогий і по-справжньому смачний, він чудово доповнить ваше щоденне меню. Дуже рекомендую на замітку.
Справжні цінителі цієї страви стверджують, Варити його потрібно тільки на багатті. Але, на жаль, не завжди це можна здійснити. Саме тому представляю вашій увазі класний варіант, як приготувати юшку з судака на плиті.
- Судак - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Сіль і спеції для ухи - За смаком
1. Овочі вимийте, очистіть і подрібніть.
2. Вимийте рибку, видаліть голову, а тушку наріжте порційними шматочками.
3. Голову викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання проваріть на середньому вогні хвилин 15. Голову видаліть, а в бульйон викладіть овочі. Додайте трохи солі.
4. Хвилин через 15 додайте шматочки судака.
5. Варіть ще хвилин 15 на середньому вогні. Після додайте спеції і при необхідності сіль. Зніміть юшку з вогню, дайте настоятися під кришкою ще півгодини перед подачею.