Рецепт Юшка з голови судака фото

Юшка з голови судака
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Супи , Вуха
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Нещодавно виявив цікавий рецепт приготування юшки з голови судака. Додав трохи від себе, щоб вуха вийшла наваристий і ароматні.

Опис приготування:

Юшка з голови судака готується дуже просто. Спочатку готуємо бульйон з плавників, хвоста, голови, після додаємо в нього інші інгредієнти. Останнім додаємо філе судака.

  • Судак - 500 грам
  • Картопля - 3 штуки (середнього розміру)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лимони - 1/2 штуки
  • Зелень - 1 штука
  • Вода - 2 L
  • Сіль - За смаком
юшка з голови судака - фото крок 1
Починаємо з риби. Витрачати, чистим, промиваємо в холодній воді, нарізаємо на кілька шматків. З голови видаляємо очі, вирізаємо зябра. Обсипаємо все сіллю, перцем, дрібно нарізаною зеленню.
юшка з голови судака - фото крок 2
Нарізаємо цибулю, натираємо і обсипаємо їм шматочки риби. Видавлюємо половинку лимона на рибу.
юшка з голови судака - фото крок 3
Кладемо хвости, плавники, голову в каструлю з водою, ставимо вариться. Бульйон буде вариться хвилин сорок.
юшка з голови судака - фото крок 4
Тепер виймаємо голови, проціджуємо в бульйон, викидаємо (у судака дуже гострі зуби). Додаємо нарізану кубиками картоплю і моркву. Тримаємо на вогні 15 хвилин.
юшка з голови судака - фото крок 5
Додаємо солі за смаком і кидаємо в каструлю філе риби. Варимо протягом десяти хвилин. Блюдо готово, можна подавати до столу.

Схожі рецепти