Риба, тушкована з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Риба з овочами в мультиварці - це просто, це смачно, це корисно. Ніжна риба з ароматними тушкованими овочами… що може бути краще на обід або вечерю? готується легко, ви точно впораєтеся
Я часто використовую при готуванні цього блюда різні суміші заморожених овочів, це зручно, завжди виходить по-різному смачно. Готується блюдо в одному режимі, перемикати чудо-помічницю не треба і стояти біля неї теж. Завантажуємо інгредієнти, включаємо програму готування - і відпочиваємо:) У цьому простому рецепті розказано і показано, як приготувати рибу, тушковану з овочами в мультиварці. Сподіваюся, що цей рецепт вам сподобається і стане в нагоді не один раз.
- Скумбрія - 2 штуки (або будь-яка інша риба)
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 4-5 штук
- Спаржева квасоля - 250 грам
- Корінь селери - 150 грам
- Помідори черрі - 250 грам
- Сіль - 1, 5-2 чайних ложки
- Імбир сушений мелений - 1 Чайна ложка
- Прованські трави - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Чистимо рибу і всередині і зовні, ретельно миємо. Потім розрізаємо на невеликі шматки.
Чистий цибулю, моркву і корінь селери. Потім нарізаємо як вам подобається: можна подрібніше, можна побільше. Помідори черрі годі й розрізати, стручки спаржевої квасолі розрізати навпіл. Для цієї страви можна брати як свіжі, так і заморожені овочі.
Змішуємо всі овочі і ділимо на дві частини. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і викладаємо половину суміші овочів.
Викладаємо на шар овочів порізану рибу, солимо половиною порції солі, перчимо і посипаємо імбиром.
Зверху на рибу викладаємо овочі, що залишилися і посипаємо сіллю. Наливаємо склянку води, закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим "гасіння" з 40 хвилин.
Хв 15 до закінчення часу готування відкриємо кришку мультиварки і посиплемо блюдо прованськими травами. Закриваємо кришку і готуємо до сигналу.