Рецепт Риба, тушкована з овочами в мультиварці фото

Риба, тушкована з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Квасоля , Помідор , Морква , Цибуля , Скумбрія
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Риба з овочами в мультиварці - це просто, це смачно, це корисно. Ніжна риба з ароматними тушкованими овочами… що може бути краще на обід або вечерю? готується легко, ви точно впораєтеся

Опис приготування:

Я часто використовую при готуванні цього блюда різні суміші заморожених овочів, це зручно, завжди виходить по-різному смачно. Готується блюдо в одному режимі, перемикати чудо-помічницю не треба і стояти біля неї теж. Завантажуємо інгредієнти, включаємо програму готування - і відпочиваємо:) У цьому простому рецепті розказано і показано, як приготувати рибу, тушковану з овочами в мультиварці. Сподіваюся, що цей рецепт вам сподобається і стане в нагоді не один раз.

  • Скумбрія - 2 штуки (або будь-яка інша риба)
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 4-5 штук
  • Спаржева квасоля - 250 грам
  • Корінь селери - 150 грам
  • Помідори черрі - 250 грам
  • Сіль - 1, 5-2 чайних ложки
  • Імбир сушений мелений - 1 Чайна ложка
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
риба, тушкована з овочами в мультиварці - фото крок 1
Чистимо рибу і всередині і зовні, ретельно миємо. Потім розрізаємо на невеликі шматки.
риба, тушкована з овочами в мультиварці - фото крок 2
Чистий цибулю, моркву і корінь селери. Потім нарізаємо як вам подобається: можна подрібніше, можна побільше. Помідори черрі годі й розрізати, стручки спаржевої квасолі розрізати навпіл. Для цієї страви можна брати як свіжі, так і заморожені овочі.
риба, тушкована з овочами в мультиварці - фото крок 3
Змішуємо всі овочі і ділимо на дві частини. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і викладаємо половину суміші овочів.
риба, тушкована з овочами в мультиварці - фото крок 4
Викладаємо на шар овочів порізану рибу, солимо половиною порції солі, перчимо і посипаємо імбиром.
риба, тушкована з овочами в мультиварці - фото крок 5
Зверху на рибу викладаємо овочі, що залишилися і посипаємо сіллю. Наливаємо склянку води, закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим"Гасіння" з 40 хвилин.
риба, тушкована з овочами в мультиварці - фото крок 6
Хв 15 до закінчення часу готування відкриємо кришку мультиварки і посиплемо блюдо прованськими травами. Закриваємо кришку і готуємо до сигналу.

Схожі рецепти