Риба, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете швидко і безтурботним приготувати вечерю для своєї сім'ї? Приготуйте тушковану рибу, адже це і смачно, і дуже корисно. Готувати я буду в мультиварці, але ви можете і без неї зробити таку рибку.
Дивіться, як приготувати рибу, тушковану з овочами, щоб це не зайняло у вас багато часу. Цей простий рецепт підходить для будь-якої білої риби. Рибу вибирайте морську, так як в ній менше кісток.
- Товстолобик - 600 грам (вага порційних шматочків)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сік томатний - 1 Склянка
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Спеції - 1 Ст. Ложка
Rиbu чистий, попатраєте, промийте і розріжте на порційні шматочки. Обваляйте в панірувальних сухарях. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю порізати скибочками.
Увімкніть мультиварку (режим "зарку "), налийте олію в чашу, злегка обсмажте рибу з двох сторін. Потім обсмажте овочі.
Увімкніть режим "гасіння" з 30 хвилин. Викладіть в чашу рибу, а зверху - овочі. Додайте приправи: перець sušenuû, кріп, петрушку.
Залийте рибу томатним соком. Якщо використовуєте томатну пасту, долийте води. Додайте сіль і цукор за смаком. Готуйте при закритій кришці.
Смачного!