Рецепт Риба, тушкована з овочами фото

Риба, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Товстолобик
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Хочете швидко і безтурботним приготувати вечерю для своєї сім'ї? Приготуйте тушковану рибу, адже це і смачно, і дуже корисно. Готувати я буду в мультиварці, але ви можете і без неї зробити таку рибку.

Опис приготування:

Дивіться, як приготувати рибу, тушковану з овочами, щоб це не зайняло у вас багато часу. Цей простий рецепт підходить для будь-якої білої риби. Рибу вибирайте морську, так як в ній менше кісток.

  • Товстолобик - 600 грам (вага порційних шматочків)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сік томатний - 1 Склянка
  • Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Спеції - 1 Ст. Ложка
риба, тушкована з овочами - фото крок 1
Rиbu чистий, попатраєте, промийте і розріжте на порційні шматочки. Обваляйте в панірувальних сухарях. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю порізати скибочками.
риба, тушкована з овочами - фото крок 2
Увімкніть мультиварку (режим "Зарку & Quot; ), налийте олію в чашу, злегка обсмажте рибу з двох сторін. Потім обсмажте овочі.
риба, тушкована з овочами - фото крок 3
Увімкніть режим"Гасіння" з 30 хвилин. Викладіть в чашу рибу, а зверху - овочі. Додайте приправи: перець sušenuû, кріп, петрушку.
риба, тушкована з овочами - фото крок 4
Залийте рибу томатним соком. Якщо використовуєте томатну пасту, долийте води. Додайте сіль і цукор за смаком. Готуйте при закритій кришці.
риба, тушкована з овочами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти