Риба, тушкована з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів приготування риби існує незліченна кількість. Щоб урізноманітнити раціон і спробувати щось новеньке, спробуйте приготувати рибу, тушковану з грибами в домашніх умовах.
Здавалося б, незвичайне поєднання риби з грибами, але це не так. Будь-які гриби відмінно доповнять смак морської і океанської риби, а соус може посилити їх смак. В даному рецепті все максимально просто, а часу на приготування риби, тушкованою з грибами в домашніх умовах піде не більше 2 годин.
- Хек або минтай - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Борошно - 5 Щепоток
- Сіль і приправи - За смаком
- Рослинна олія - 40 грам
1. Для цієї страви краще брати готове філе, але деякі готують цілим шматком. Так чи інакше, вирішувати вам. Я вирішила спробувати на цей раз саме філе.
2. Наріжте його на шматочки середнього розміру і обваляйте кожен в борошні. Тільки після цього відправляйте на сковороду.
3. Смажиться риба дуже швидко, тому вчасно переверніть її на іншу сторону. Поки відбувається цей процес, наріжте шампіньйони і відправте їх на сковороду як тільки переверне шматочки на іншу сторону.
4. Гриби можна обсмажити і окремо, а в кінці змішати їх з рибою. При бажанні це рецепт можна урізноманітнити: обсмажити рибу з грибами та цибулею, залити сметанним соусом і протушкувати і т.Д. Не бійтеся реалізовувати свої кулінарні фантазії!
5. Перед подачею можете прикрасити зеленню, а щоб було ситніше - відварити гарнір.