Тушкована риба в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Навіщо витрачати час на приготування риби на сковороді, якщо сьогодні людство створило таку чудову техніку, як мультиварка.
Спробувавши один раз приготувати рибу в мультиварці "редмонд", ви будете робити її таким чином постійно. По перше, це швидко, а по-друге, вельми корисно, оскільки продукт не смажиться, а гаситься. За смаком риба буде ніжною і дуже соковитою.
- Файл Хека - 800 грам
- Помідор - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Вода - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Томатна паста - 30 грам
1. Для приготування цієї страви краще брати готове філе. Деякі вважають за краще обсмажувати рибу цілком, що також непогано.
2. Нарізаємо філе, солимо і перчимо до смаку. Тепер дно мультиварки змащуємо маслом і викладаємо рибу.
3. Зверху викладаємо помідори і нарізаний півкільцями цибулю. Промажьте кожен шар майонезом.
4. В самому кінці посипаємо все сиром і зеленню. Тепер вливаємо воду, додаємо приправи і включаємо мультиварку. Я вибираю режим "гасіння" і чекаю закінчення роботи програми.
5. Після виключення техніки дайте рибі трохи постояти і подавайте її як самостійну страву або відваріть на гарнір рис. Таким чином, за сорок хвилин можна зробити тушкована рибу в мультиварці Редмонд в домашніх умовах, яка побалує смакові рецептори навіть найдосвідченіших гурманів.