Рецепт Тушкована риба в мультиварці «Redmond» фото

Тушкована риба в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Навіщо витрачати час на приготування риби на сковороді, якщо сьогодні людство створило таку чудову техніку, як мультиварка.

Опис приготування:

Спробувавши один раз приготувати рибу в мультиварці"Редмонд" , ви будете робити її таким чином постійно. По перше, це швидко, а по-друге, вельми корисно, оскільки продукт не смажиться, а гаситься. За смаком риба буде ніжною і дуже соковитою.

  • Файл Хека - 800 грам
  • Помідор - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Вода - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Томатна паста - 30 грам
тушкована риба в мультиварці
1. Для приготування цієї страви краще брати готове філе. Деякі вважають за краще обсмажувати рибу цілком, що також непогано.
тушкована риба в мультиварці
2. Нарізаємо філе, солимо і перчимо до смаку. Тепер дно мультиварки змащуємо маслом і викладаємо рибу.
тушкована риба в мультиварці
3. Зверху викладаємо помідори і нарізаний півкільцями цибулю. Промажьте кожен шар майонезом.
тушкована риба в мультиварці
4. В самому кінці посипаємо все сиром і зеленню. Тепер вливаємо воду, додаємо приправи і включаємо мультиварку. Я вибираю режим"Гасіння" і чекаю закінчення роботи програми.
тушкована риба в мультиварці
5. Після виключення техніки дайте рибі трохи постояти і подавайте її як самостійну страву або відваріть на гарнір рис. Таким чином, за сорок хвилин можна зробити тушкована рибу в мультиварці Редмонд в домашніх умовах, яка побалує смакові рецептори навіть найдосвідченіших гурманів.

Схожі рецепти