Тушкована капуста в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста - дуже популярне і відоме блюдо. Його готують все, адже це дуже просто. Я вважаю за краще гасити капусту з ковбасою, томатами і сочевицею. Виходить дуже ситно і смачно!
Приготуємо тушковану капусту в мультиварці "редмонд" в домашніх умовах. У чашу мультиварки вливаємо олію, потім кладемо подрібнену цибулю і томати, терту моркву і нашатковану капусту. Готуємо в режимі "гасіння" 40 хвилин. Для 10 хвилин до готовності додайте відварну сочевицю і ковбаски, а також сіль і перець. Перемішайте і продовжуйте готувати до звукового сигналу. Хай щастить!
- Капуста - 0, 5 кілограма
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сочевиця відварна - 1 Склянка
- Ковбаски мисливські - 300 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У чашу мультиварки вливаємо олію. Кладемо подрібнену цибулю і томати, терту моркву. Зверху засипаємо нашатковану капусту. Готуємо в режимі "гасіння" 40 хвилин.
Для 10 хвилин до готовності додайте в мультиварку сочевицю і порізані ковбаски. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте і готуйте до звукового сигналу. Смачного!