Індичка, тушкована в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
В даному рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати індичку, тушковану в мультиварці "редмонд" . В даному рецепті використовується мінімальна кількість продуктів. Відмінно така індичка підійде до будь-якого гарніру.
Таку тушковану індичку можна використовувати різними способами. Можна подавати її в якості гарячого разом з гарніром і салатом. Також можна використовувати її при готуванні салатів. Вибирати вам!
- Філе індички - 1 кілограм
- Порошок з перцю чилі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Духмяний горошок - 3-4 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Спеції - За смаком (будь-які, за вашим бажанням)
1
Починаємо з підготовки індичого філе. Ретельно промиваємо його і ріжемо зручними для вас шматками, бажано не сильно великими.
2
Гарненько натріть їх сіллю і перцем, можете додати порошок з перцю чилі та інших спецій.
3
Кладемо наше м'ясо в мультиварку, додаємо запашний горошок разом з лавровим листком.
4
Додаємо воду. Її кількість вибирайте на свій розсуд. Головне, щоб води було не менше 1 склянки.
5
Включаємо на мультиварці режим гасіння, готуємо нашу індичину близько 2-2, 5 годин.
6
Після того як воно протушкувати, викладаємо його на тарілку, а зверху можемо полити отриманим бульйоном. Чекаємо, поки охолоне, і можемо подавати до будь-якого гарніру. Смачного!