Тушкована яловичина в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована яловичина в мультиварці "редмонд" виходить м'якою, а соусу досить навіть тим, хто любить їсти його ложками. Готувати таке блюдо - просто, як і розігрівати. Дивимося рецепт.
Тушкована яловичина в мультиварці "редмонд" вийде смачною, м'якою і соковитою. М'ясо можна спочатку обсмажувати, а можна закласти все відразу і поставити мультиварку на режим "гасіння" . Різниці великої не буде. Сама обсмажування додає смак м'яса і як би замикає м'ясний сік всередині шматочків. Але обсмажувати яловичину потрібно на сильно розігрітій олії і на режимі "жарка" при відкритій кришці (як на сковороді) малими порціями, щоб м'ясо смажилося, а не тушкувалось. А потім вже тушкуйте яловичину в мультиварці "редмонд" в режимі "гасіння" два години.
Успіхів і приємно апетиту!
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Стебла селери - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 300 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Яловичину порізати на шматочки.
Часник порізати.
Цибулю порізати півкільцями.
Закласти м'ясо в чашу мультиварки і на режимі "жарка" обсмажте його при відкритій кришці.
Додайте цибулю, часник, морква.
Налийте воду з томатною пастою і додайте нарізану селеру. Ставка Прянощі.
Виставте режим "гасіння" з 2 годину, закрийте кришку включите старт.
Пріятногго апетиту!