Рецепт Тушкована яловичина в мультиварці «Redmond» фото

Тушкована яловичина в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тушкована яловичина в мультиварці "редмонд" виходить м'якою, а соусу досить навіть тим, хто любить їсти його ложками. Готувати таке блюдо - просто, як і розігрівати. Дивимося рецепт.

Опис приготування:

Тушкована яловичина в мультиварці "редмонд" вийде смачною, м'якою і соковитою. М'ясо можна спочатку обсмажувати, а можна закласти все відразу і поставити мультиварку на режим"гасіння" . Різниці великої не буде. Сама обсмажування додає смак м'яса і як би замикає м'ясний сік всередині шматочків. Але обсмажувати яловичину потрібно на сильно розігрітій олії і на режимі"жарка" при відкритій кришці (як на сковороді) малими порціями, щоб м'ясо смажилося, а не тушкувалось. А потім вже тушкуйте яловичину в мультиварці "редмонд" в режимі"гасіння" два години.

Успіхів і приємно апетиту!


  • Яловичина - 600 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Стебла селери - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
тушкована яловичина в мультиварці
Яловичину порізати на шматочки.
тушкована яловичина в мультиварці
Часник порізати.
тушкована яловичина в мультиварці
Цибулю порізати півкільцями.
тушкована яловичина в мультиварці
Закласти м'ясо в чашу мультиварки і на режимі"жарка" обсмажте його при відкритій кришці.
тушкована яловичина в мультиварці
Додайте цибулю, часник, морква.
тушкована яловичина в мультиварці
Налийте воду з томатною пастою і додайте нарізану селеру. Ставка Прянощі.
тушкована яловичина в мультиварці
Виставте режим"гасіння" з 2 годину, закрийте кришку включите старт.
тушкована яловичина в мультиварці
Пріятногго апетиту!

Схожі рецепти