Риба смажена по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня - це завжди ароматні трави, буйство смаків і свіжі натуральні продукти. Ось чому вона так улюблена. А страви з цього ряду готуються майже завжди просто, як тут. Вчіться!
Цього разу я розповім вам, як приготувати рибу, смажену по-італійськи. Вона робиться відразу ж з овочами, тому окремо гарнір вам не потрібно. Приправи додавайте на ваш розсуд, але найкраще підходять італійські трави і перець. В якості головного інгредієнта спробуйте і іншу середземноморську рибу замість барабульки.
- Барабулька - 4 штуки
- Помідор - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Перець - 1 штука (солодкий)
- Оливкова олія - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком (чорний мелений)
- Італійські трави - За смаком
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
Рибу випатрати, очистіть, видаліть зябра. Потім промийте і видаліть темну плівку у черевця.
Потім барабульки натріть сіллю і перцем. Влийте сік лимона. Залиште рибу маринуватися на 30 хвилин.
А поки підготуйте овочі. Кабачок наріжте половинками гуртків. Перець, видаливши насіння, наріжте кільцями. Помідор наріжте четвертькружкамі.
Тепер кабачок обсмажте в розігрітій олії 5 хвилин, пару раз його перевернувши.
Далі додайте в сковороду перець. Обсмажте овочі разом ще 5 хвилин. В кінці додайте трави і сіль.
Після цього додайте помідор. Овочі перемішайте і обсмажте ще 2 хвилини. Перекладіть гарнір у велику плоску тарілку.
Тим часом замариновану рибу обваляйте в борошні, а потім обсмажте в олії до рум'яної скоринки з двох сторін.
Викладіть барабульку на овочі в тарілку. Блюдо готово. Смачного!