Риба під соусом з овочами
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Корисний обід, Легка вечеря, Романтична вечеря, Святковий обід
Хочу поділитися з вами по-справжньому унікальним рецептом, як приготувати рибу під соусом з овочами. Впевнена, так рибу ви ще не готували, тому пропоную не зволікати, а приступати до приготування!
За цим рецептом я пропоную приготувати скумбрію, саме ця рибка виходить особливо смачною. І такий її робить сметанно-гірчичний соус. Гірчицю використовуйте саме діжонську, з нею блюдо виходить особливо смачним. Скумбрію з овочами під соусом я готую в особливих випадках, хороша вона і тоді, коли хочеться порадувати свою сім'ю смачним обідом, а придумувати якісь вишукані страви немає сил і часу.
- Скумбрія - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Приправа для риби - 1 Ст. Ложка
- Крем - 120 мілілітрів
- Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву і цибулю очистіть, перець очистіть від насіння і плодоніжки і обполосніть.
Скумбрію розріжте по хребту, видаліть хребет і великі кістки, очистіть від нутрощів і промийте.
Моркву натріть на тертці, перець поріжте соломкою, а цибуля порубати кубиком. Обсмажте овочі в рослинному маслі до м'якості всіх інгредієнтів.
У кишеньку, який вийшов всередині скумбрії, покладіть обсмажені овочі.
Змішайте сметану з сіллю і діжонськой гірчицею, гарненько перемішайте. Залийте скумбрію отриманим соусом, як показано на фото, і відправте в духовку на 45 хвилин (температура 180 градусів).
Скумбрія під соусом з овочами готова! Подавайте її гарячої, прикрасивши зеленню. Їжте із задоволенням!