Рецепт Риба під соусом з овочами фото

Риба під соусом з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід , Легка вечеря , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Хочу поділитися з вами по-справжньому унікальним рецептом, як приготувати рибу під соусом з овочами. Впевнена, так рибу ви ще не готували, тому пропоную не зволікати, а приступати до приготування!

Опис приготування:

За цим рецептом я пропоную приготувати скумбрію, саме ця рибка виходить особливо смачною. І такий її робить сметанно-гірчичний соус. Гірчицю використовуйте саме діжонську, з нею блюдо виходить особливо смачним. Скумбрію з овочами під соусом я готую в особливих випадках, хороша вона і тоді, коли хочеться порадувати свою сім'ю смачним обідом, а придумувати якісь вишукані страви немає сил і часу.

  • Скумбрія - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Приправа для риби - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 120 мілілітрів
  • Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
риба під соусом з овочами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву і цибулю очистіть, перець очистіть від насіння і плодоніжки і обполосніть.
риба під соусом з овочами - фото крок 2
Скумбрію розріжте по хребту, видаліть хребет і великі кістки, очистіть від нутрощів і промийте.
риба під соусом з овочами - фото крок 3
Моркву натріть на тертці, перець поріжте соломкою, а цибуля порубати кубиком. Обсмажте овочі в рослинному маслі до м'якості всіх інгредієнтів.
риба під соусом з овочами - фото крок 4
У кишеньку, який вийшов всередині скумбрії, покладіть обсмажені овочі.
риба під соусом з овочами - фото крок 5
Змішайте сметану з сіллю і діжонськой гірчицею, гарненько перемішайте. Залийте скумбрію отриманим соусом, як показано на фото, і відправте в духовку на 45 хвилин (температура 180 градусів).
риба під соусом з овочами - фото крок 6
Скумбрія під соусом з овочами готова! Подавайте її гарячої, прикрасивши зеленню. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти