Риба (НЕК), запечена в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Хек, запечений в молоці - дуже ніжне, соковите і незвичайне блюдо. Готується воно з мінімального набору продуктів, та ще й дуже швидко, а виходить неймовірно смачно. Ідеальний варіант для вечері.
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати рибу хек, запечену в молоці. Рецепт дуже простий, набір продуктів, напевно, самий мінімальний, та й час готування теж невелике. Виходить риба дуже соковитою, смачною і ніжною - ідеальне блюдо на вечерю або до обіду. А якщо молоко брати зі зниженою жирністю, у вас вийде дієтичне блюдо.
- Хек - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Молоко - 150-200 мілілітрів
- Сіль - 1-2 Щепоток
Підготуйте продукти для приготування страви. Хек потрібно заздалегідь розморозити, а моркву почистити.
Потім зрізаємо все плавники з риби, розділимо тушку на філе і видалити кісточки. Якщо готуєте для дорослих, можна і не розділяти на філе, а відразу порізати на шматочки.
Потім рибне філе ріжемо на невеликі шматочки.
Морквину натерти на дрібній тертці і викладаємо тонким шаром у форму для запікання.
Потім викладаємо рибне філе, посолити і заливаємо все молоком.
Зверху теж можна покласти трохи тертої моркви. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Готовий хек, запечений в молоці, можна подавати з будь-яким гарніром, овочами або як самостійну страву. Смачного!