Рецепт Риба (НЕК), запечена в молоці фото

Риба (НЕК), запечена в молоці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Молоко, Хек
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Хек, запечений в молоці - дуже ніжне, соковите і незвичайне блюдо. Готується воно з мінімального набору продуктів, та ще й дуже швидко, а виходить неймовірно смачно. Ідеальний варіант для вечері.

Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати рибу хек, запечену в молоці. Рецепт дуже простий, набір продуктів, напевно, самий мінімальний, та й час готування теж невелике. Виходить риба дуже соковитою, смачною і ніжною - ідеальне блюдо на вечерю або до обіду. А якщо молоко брати зі зниженою жирністю, у вас вийде дієтичне блюдо.

  • Хек - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Молоко - 150-200 мілілітрів
  • Сіль - 1-2 Щепоток
риба (нЕК), запечена в молоці - фото крок 1
Підготуйте продукти для приготування страви. Хек потрібно заздалегідь розморозити, а моркву почистити.
риба (нЕК), запечена в молоці - фото крок 2
Потім зрізаємо все плавники з риби, розділимо тушку на філе і видалити кісточки. Якщо готуєте для дорослих, можна і не розділяти на філе, а відразу порізати на шматочки.
риба (нЕК), запечена в молоці - фото крок 3
Потім рибне філе ріжемо на невеликі шматочки.
риба (нЕК), запечена в молоці - фото крок 4
Морквину натерти на дрібній тертці і викладаємо тонким шаром у форму для запікання.
риба (нЕК), запечена в молоці - фото крок 5
Потім викладаємо рибне філе, посолити і заливаємо все молоком.
риба (нЕК), запечена в молоці - фото крок 6
Зверху теж можна покласти трохи тертої моркви. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
риба (нЕК), запечена в молоці - фото крок 7
Готовий хек, запечений в молоці, можна подавати з будь-яким гарніром, овочами або як самостійну страву. Смачного!

Схожі рецепти