Рецепт Редис по-корейськи фото

Редис по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник , Редис
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гостре
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Отже, любителі овочів по-корейськи, до вас під'їхав новий рецепт. Якщо ви вже пробували морквину, капусту і навіть огірки, то настав час і для іншого. Вийде також гостро, пряні і hrustyashte!

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати редис по-корейськи. Він відмінно підійшов для цієї закуски. Регулюйте гостроту кількістю перцю в складі. За бажанням можна додати зелень. Цей рецепт хороший і як повноцінне блюдо, і як основа для салатів. Він поєднується з капустою, огірками, цибулею і морквою.

  • Редис - 250 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 2 щіпки
  • Червоний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 2 щіпки
  • Часник - 2 зубчики
редис по-корейськи - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
редис по-корейськи - фото крок 2
2. Редиску наріжте тонкими півкільцями.
редис по-корейськи - фото крок 3
3. Потім до неї додайте подрібнений часник.
редис по-корейськи - фото крок 4
4. Потім до овочів всипте перець, сіль і коріандр. Все перемішайте.
редис по-корейськи - фото крок 5
5. Залийте редиску водою, щоб вона покрила закуску. Залиште редиску по-корейськи на 2 дня в холодильнику. Потім пробуйте!

Схожі рецепти