Редис по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Отже, любителі овочів по-корейськи, до вас під'їхав новий рецепт. Якщо ви вже пробували морквину, капусту і навіть огірки, то настав час і для іншого. Вийде також гостро, пряні і hrustyashte!
Ознайомтеся з тим, як приготувати редис по-корейськи. Він відмінно підійшов для цієї закуски. Регулюйте гостроту кількістю перцю в складі. За бажанням можна додати зелень. Цей рецепт хороший і як повноцінне блюдо, і як основа для салатів. Він поєднується з капустою, огірками, цибулею і морквою.
- Редис - 250 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Коріандр мелений - 2 щіпки
- Червоний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 2 щіпки
- Часник - 2 зубчики
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Редиску наріжте тонкими півкільцями.
3. Потім до неї додайте подрібнений часник.
4. Потім до овочів всипте перець, сіль і коріандр. Все перемішайте.
5. Залийте редиску водою, щоб вона покрила закуску. Залиште редиску по-корейськи на 2 дня в холодильнику. Потім пробуйте!