Запечена редис
(покроковий рецепт з фото)
Запечена редис - дуже незвичайне блюдо з молодого редису. Нічого подібного ви напевно ніколи не пробували. Спробуйте запекти редис хоча б з цікавості - це дійсно смачно!
Як відомо, запікання надає овочам дивовижний, дуже цікавий смак. Ви напевно пробували запікати картоплю, морква, буряк, цибуля, перці… але ви швидше за все ніколи раніше не пробували запечений редис. Що, запечений редис - це на перший погляд звучить безглуздо. Але, повірте мені на слово, запечений редис - це дійсно дуже смачно! Як і з іншими овочами, з редискою запікання творить чудеса - воно робить смак більш насиченим, розкріпачує всі аромати і запахи… словом, варто спробувати хоча б разок чисто з цікавості, а там хто знає - може, вам сподобається так само, як мені. Отже, для всіх, хто цікавиться - рецепт запеченого редису!
- Редис свіжий - 200 грам
- Оливкова олія - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
- Чебрець сушений - - За смаком