Редис консервований
(покроковий рецепт з фото)
Редис консервований - відмінна закуска, якої можна хрустіти всю зиму. Смак у такого редису виходить гостро-кисленький. Друзі, побачивши редиску на новорічному столі, охають і тут же все змітають!
Редис консервований мені подобається більше інших консервованих овочів, т. До. Він досить рідкісний гість на наших столах. У зиязикай час з консервованим редискою можна приготувати різні салати, використовувати його в якості прикраси м'ясних асорті або заливний риби. Можна ж просто викласти на блюдце з сальцем і чорним хлібом і запросити старих друзів на чарочку.
Простий рецепт приготування редису консервованого такий:
1. Промийте редис і кріп. Просушіть паперовим рушником. Кріп дрібно нарубати. Редис можна консервувати смужками, половинками або нарізати кружечками. У будь-якому випадку хвостики і верхівки треба зрізати.
2. У мисці змішайте редис і кріп.
3. Рослинна олія нагрійте до істерики, потім відставте остудити.
4. Поставте каструлю з водою на плиту, Довести до кипіння і додати сіль, додайте промитий і дрібно нарізаний (можна і не нарізати, особливо, якщо редис консервуєте цілком або половинками) гіркий перець. Прокип'ятіть протягом 10 хвилин.
5. Після того, як суміш прокипить, охолодіть її і потім влийте оцет.
6. В простерилізовані сухі банки влийте по три столові ложки рослинної олії, викладіть редис із зеленню і залийте гарячим маринадом.
7. Простерилизуйте банки протягом 12-20 хвилин і закатати прокип'яченими кришками.
Редис консервований готовий! Смачного!
- Редис - 1, 5 кілограма
- Кріп (пучок) - 1 штука
- Рослинна олія - 15 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 5-7 штук
- Перець чорний запашний (горошок) - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 літр
- Сіль - 4 чайних ложки
- Оцет 6-проц. - 100 мілілітрів
- Гіркий стручковий перець - 1 штука
Простий рецепт приготування редису консервованого такий:
1. Промийте редис і кріп. Просушіть паперовим рушником. Кріп дрібно нарубати. Редис можна консервувати смужками, половинками або нарізати кружечками. У будь-якому випадку хвостики і верхівки треба зрізати.
2. У мисці змішайте редис і кріп.
3. Рослинна олія нагрійте до істерики, потім відставте остудити.
4. Поставте каструлю з водою на плиту, Довести до кипіння і додати сіль, додайте промитий і дрібно нарізаний (можна і не нарізати, особливо, якщо редис консервуєте цілком або половинками) гіркий перець. Прокип'ятіть протягом 10 хвилин.
5. Після того, як суміш прокипить, охолодіть її і потім влийте оцет.
6. В простерилізовані сухі банки влийте по три столові ложки рослинної олії, викладіть редис із зеленню і залийте гарячим маринадом.
7. Простерилизуйте банки протягом 12-20 хвилин і закатати прокип'яченими кришками.
Редис консервований готовий! Смачного!