Рецепт Редис консервований фото

Редис консервований
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Редис
Пісні страви
Літні
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Редис консервований - відмінна закуска, якої можна хрустіти всю зиму. Смак у такого редису виходить гостро-кисленький. Друзі, побачивши редиску на новорічному столі, охають і тут же все змітають!

Опис приготування:

Редис консервований мені подобається більше інших консервованих овочів, т. До. Він досить рідкісний гість на наших столах. У зиязикай час з консервованим редискою можна приготувати різні салати, використовувати його в якості прикраси м'ясних асорті або заливний риби. Можна ж просто викласти на блюдце з сальцем і чорним хлібом і запросити старих друзів на чарочку.

Простий рецепт приготування редису консервованого такий:

1. Промийте редис і кріп. Просушіть паперовим рушником. Кріп дрібно нарубати. Редис можна консервувати смужками, половинками або нарізати кружечками. У будь-якому випадку хвостики і верхівки треба зрізати.

2. У мисці змішайте редис і кріп.

3. Рослинна олія нагрійте до істерики, потім відставте остудити.

4. Поставте каструлю з водою на плиту, Довести до кипіння і додати сіль, додайте промитий і дрібно нарізаний (можна і не нарізати, особливо, якщо редис консервуєте цілком або половинками) гіркий перець. Прокип'ятіть протягом 10 хвилин.

5. Після того, як суміш прокипить, охолодіть її і потім влийте оцет.

6. В простерилізовані сухі банки влийте по три столові ложки рослинної олії, викладіть редис із зеленню і залийте гарячим маринадом.

7. Простерилизуйте банки протягом 12-20 хвилин і закатати прокип'яченими кришками.

Редис консервований готовий! Смачного!


  • Редис - 1, 5 кілограма
  • Кріп (пучок) - 1 штука
  • Рослинна олія - 15 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 5-7 штук
  • Перець чорний запашний (горошок) - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 4 чайних ложки
  • Оцет 6-проц. - 100 мілілітрів
  • Гіркий стручковий перець - 1 штука
Редис консервований мені подобається більше інших консервованих овочів, т. До. Він досить рідкісний гість на наших столах. У зиязикай час з консервованим редискою можна приготувати різні салати, використовувати його в якості прикраси м'ясних асорті або заливний риби. Можна ж просто викласти на блюдце з сальцем і чорним хлібом і запросити старих друзів на чарочку.

Простий рецепт приготування редису консервованого такий:

1. Промийте редис і кріп. Просушіть паперовим рушником. Кріп дрібно нарубати. Редис можна консервувати смужками, половинками або нарізати кружечками. У будь-якому випадку хвостики і верхівки треба зрізати.

2. У мисці змішайте редис і кріп.

3. Рослинна олія нагрійте до істерики, потім відставте остудити.

4. Поставте каструлю з водою на плиту, Довести до кипіння і додати сіль, додайте промитий і дрібно нарізаний (можна і не нарізати, особливо, якщо редис консервуєте цілком або половинками) гіркий перець. Прокип'ятіть протягом 10 хвилин.

5. Після того, як суміш прокипить, охолодіть її і потім влийте оцет.

6. В простерилізовані сухі банки влийте по три столові ложки рослинної олії, викладіть редис із зеленню і залийте гарячим маринадом.

7. Простерилизуйте банки протягом 12-20 хвилин і закатати прокип'яченими кришками.

Редис консервований готовий! Смачного!

Схожі рецепти