Рецепт Рецепт якутської коржі фото

Рецепт якутської коржі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

У кожній національній кухні є своя борошняна випічка, яку готують для звичайних днів. Здебільшого, такі види схожі на круглі коржі, але тісто завжди різний, як і спосіб його запікання.

Опис приготування:

Наприклад, я поділюся з вами тим, як приготувати рецепт якутської коржі з житнього борошна і молока. Дріжджів в складі немає, але випічка вийде повітряної. Солодкої її не роблять, так як вона використовується замість звичного нам хліба. Для запікання знадобиться звичайна духовка.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно житнє - 3 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
рецепт якутської коржі - фото крок 1
У глибокій мисці перемішайте яйця з молоком.
рецепт якутської коржі - фото крок 2
Потім всипте соду, сіль і борошно.
рецепт якутської коржі - фото крок 3
Замісити тісто, додаючи борошно за потребою.
рецепт якутської коржі - фото крок 4
Розділити тісто на дві частини. Змастіть їх маслом, і сформуйте коржі.
рецепт якутської коржі - фото крок 5
Викладіть тісто на деко. По всьому периметру зробіть дірочки виделкою.
рецепт якутської коржі - фото крок 6
Запікайте коржі протягом 20-30 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти