Бананові коржі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете спробувати бананові коржі, приготовані власними руками на самій звичайній сковорідці? Тоді скористайтеся цим рецептом, який допоможе швидко і смачно їх зробити. Буде смачно.
Опис приготування:
Перед вами рецепт, який дозволяє швидко приготувати бананові коржі не тільки господаркам, але і початківцям кулінарам . Незважаючи на свою простоту, воно виходить дуже смачним, з приємним банановим запахом. До того ж, часу на нього витрачається так мало, що готувати такі коржі можна навіть до сніданку. Спробуйте тісто на бананову корж не просто перемішати, а збити міксером, тоді вони будуть пишніше. Кількість цукру підбирайте за ступенем солодощі банана. При збиванні білків можна додати трошки ванільного цукру, який тільки посилить аромат страви.
- Банан - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Білок яйця курячого - 2 штуки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Розпушувач - 5 грам
- Вершкове масло - За смаком
1. Візьміть великий банан. Очистіть його від шкірки. Потім за допомогою блендера перетворите його в пюреобразную масу.
2. Відокремте білок двох яєць від жовтка. З'єднайте білок з яйцем. Додайте ложку цукру. Збийте і перекладіть банан в яєчно-білкову масу. Розмішайте.
3. В отриману масу з бананового пюре і збитого яйця з білком всипте просіяне борошно разом з розпушувачем. Все ретельно перемішайте. Тісто має бути таким же рідким, як і для приготування оладок.
4. Розігрійте пательню. Розтопіть в ній невелику кількість масла. Потім за допомогою столової ложки викладайте тісто на сковорідку. Обсмажуйте кожну корж з двох сторін до появи золотистого кольору. Смачного!