Рецепт Бананові коржі фото

Бананові коржі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Фрукти , Банан
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете спробувати бананові коржі, приготовані власними руками на самій звичайній сковорідці? Тоді скористайтеся цим рецептом, який допоможе швидко і смачно їх зробити. Буде смачно.

Опис приготування:

Перед вами рецепт, який дозволяє швидко приготувати бананові коржі не тільки господаркам, але і початківцям кулінарам . Незважаючи на свою простоту, воно виходить дуже смачним, з приємним банановим запахом. До того ж, часу на нього витрачається так мало, що готувати такі коржі можна навіть до сніданку. Спробуйте тісто на бананову корж не просто перемішати, а збити міксером, тоді вони будуть пишніше. Кількість цукру підбирайте за ступенем солодощі банана. При збиванні білків можна додати трошки ванільного цукру, який тільки посилить аромат страви.

  • Банан - 1 штука
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Білок яйця курячого - 2 штуки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Розпушувач - 5 грам
  • Вершкове масло - За смаком
бананові коржі - фото крок 1
1. Візьміть великий банан. Очистіть його від шкірки. Потім за допомогою блендера перетворите його в пюреобразную масу.
бананові коржі - фото крок 2
2. Відокремте білок двох яєць від жовтка. З'єднайте білок з яйцем. Додайте ложку цукру. Збийте і перекладіть банан в яєчно-білкову масу. Розмішайте.
бананові коржі - фото крок 3
3. В отриману масу з бананового пюре і збитого яйця з білком всипте просіяне борошно разом з розпушувачем. Все ретельно перемішайте. Тісто має бути таким же рідким, як і для приготування оладок.
бананові коржі - фото крок 4
4. Розігрійте пательню. Розтопіть в ній невелику кількість масла. Потім за допомогою столової ложки викладайте тісто на сковорідку. Обсмажуйте кожну корж з двох сторін до появи золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти