Рецепт Рецепт тіста для рогаликів фото

Рецепт тіста для рогаликів
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Дріжджове тісто , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Рогалики
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Рогалики ідеально підходять до сніданку або вечері, їх можна давати дітям до школи або брати в офіс для перекусу. Спекти їх можна з шоколадом, джемом або іншою начинкою. Рецепт приготування дуже легкий

Опис приготування:

Хочете спекти смачні, м'які і ароматні рогалики, які довго не черствіють і чудово підійдуть для вечірнього чаювання або для того, щоб взяти з собою на роботу. Рецепт тіста для рогаликів дуже простий і швидкий, тісто виходить слухняним і з ним легко працювати.

  • Дріжджі свіжі - 40 грам
  • Крем - 250 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (розтопленого)
  • Ванільний цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
рецепт тіста для рогаликів - фото крок 1
У сметану кімнатної температури кришимо дріжджі і додаємо цукор. Чекаємо, поки дріжджі розчиняться і ретельно перемішати всі.
рецепт тіста для рогаликів - фото крок 2
В окрему миску просіваємо борошно, додаємо розтоплене вершкове масло, ванільний цукор, сіль, яйця і дріжджовий розчин.
рецепт тіста для рогаликів - фото крок 3
І ретельно замішуємо м'яке тісто. Воно не повинно липнути до рук, при необхідності підсипаючи трохи борошна. Я залишаю хвилини тесту 15, нехай відпочине.
рецепт тіста для рогаликів - фото крок 4
Я поділяю тісто 6 частин, кожну розгортаємо в коло. Розрізаємо на сектори-трикутники і викладаємо на широку сторону начинку. Загортаємо рогалики.
рецепт тіста для рогаликів - фото крок 5
Змащуємо рогалики збитим яйцем і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до красивого рум'яного кольору.

Схожі рецепти