Рецепт Рецепт рогаликів на маргарині фото

Рецепт рогаликів на маргарині
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На полуденок
Випічка, Рогалики

Простий рецепт рогаликів на маргарині сподобається навіть початківцям господаркам. Готувати рогалики можна з будь-якою начинкою на ваш смак. Краще, щоб вона не була рідкісною (тоді можна уникнути витікання).

У нашій родині такі рогалики дуже люблять готувати з маком і горіховою начинкою. У сезон ягід і фруктів я роблю густу начинку (проварюю ягоди з крохмалем), щоб вона не витікала і рогалики не підгорає. Можна покласти яблука або сухофрукти, іриску і навіть сир. Запікаються вони все 15 хвилин, тому рецепт рогаликів на маргарині можна вважати простим і "швидким" .

  • Крем - 1 Склянка
  • Маргарин - 250 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - За смаком (скільки візьме)
  • Ванілін - За смаком
  • Начинка - За смаком
рецепт рогаликів на маргарині - фото крок 1
1. Тісто для рогаликів готується дуже просто: насипте дві склянки борошна в глибоку миску, викладіть нарізану або натерту маргарин і починайте рубати все ножем, а потім все ретельно перемішайте руками. У вас повинна вийти крихта.
рецепт рогаликів на маргарині - фото крок 2
2. Потім додайте соду і сметану і стільки борошна, скільки візьме тісто. Ванілін теж додайте за смаком. За консистенцією тісто виходить схожим на пельменное. В середньому у мене йде близько 4 склянки борошна. Обов'язково просівають її, щоб вона збагачувалася киснем. Після замішування залиште тісто на 30 хвилин в холодильнику.
рецепт рогаликів на маргарині - фото крок 3
3. Дістаємо тісто з холодильника, ділимо його на частини і розгортаємо кожну частину дуже тонко. Чим тонше ви розкотите тісто, тим ніжніше вийдуть рогалики. Нарізаємо тісто уздовж широкими смужками, а потім ділимо його ножем на трикутники.
рецепт рогаликів на маргарині - фото крок 4
4. Кладіть будь-яку начинку за смаком і загортати рогалик від широкого краю до вузькому. Викладайте на деко їх дуже акуратно.
рецепт рогаликів на маргарині - фото крок 5
5. Перед відправкою в духовку їх можна змастити яйцем. Запікаються рогалики близько 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Дайте їм охолонути, після чого можна посипати цукровою пудрою.
рецепт рогаликів на маргарині - фото крок 6
6. Якщо ви любите рум'яні рогалики, залиште їх довше в духовці, але готовими вони виходять задовго до рум'яного кольору.

Схожі рецепти