Печиво домашнє на маргарині
(покроковий рецепт з фото)
Смачне домашнє печиво родом з дитинства. Готується воно дуже легко, тому варто побалувати себе і своїх близьких домашньою випічкою. Такому печінкою будуть раді всі: от мала до велика.
Я не знаю жодної людини, який би не пробував таке печиво. У дитинстві нам воно дуже подобалося, і ми досить часто просили маму його спекти. При цьому ми активно їй допомагали. Якщо ви втратили рецепт цього домашнього печива на маргарині, я вам його нагадаю.
1. Розтираємо м'який маргарин з цукром.
2. Додаємо яйця і ванільний цукор, добре перемішуємо.
3. Додаємо соду, гаситься оцтом, і мука.
4. Замішуємо тісто.
5. Пропускаємо тісто через м'ясорубку з крупними гратами.
6. Відрізаємо тісто, коли його довжина дорівнюватиме приблизно 4-5 см.
7. Поділяємо на дві частини, трохи скручуємо і викладаємо на деко, застелений папером для випічки.
8. Випікаємо при температурі 180 градусів хвилин 20-25.
9. Посипаємо цукровою пудрою.
Рецепт приготування домашнього печива на маргарині простий і легкий, ваші дітки обов'язково повинні його спробувати. Та й вам згадати дитинство не завадить!
- Маргарин - 150 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки (погасити оцтом)
- Борошно - 500 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
1. Розтираємо м'який маргарин з цукром.
2. Додаємо яйця і ванільний цукор, добре перемішуємо.
3. Додаємо соду, гаситься оцтом, і мука.
4. Замішуємо тісто.
5. Пропускаємо тісто через м'ясорубку з крупними гратами.
6. Відрізаємо тісто, коли його довжина дорівнюватиме приблизно 4-5 см.
7. Поділяємо на дві частини, трохи скручуємо і викладаємо на деко, застелений папером для випічки.
8. Випікаємо при температурі 180 градусів хвилин 20-25.
9. Посипаємо цукровою пудрою.
Рецепт приготування домашнього печива на маргарині простий і легкий, ваші дітки обов'язково повинні його спробувати. Та й вам згадати дитинство не завадить!