Печиво сирне на маргарині
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сирного печива. За даним рецептом сирне печиво виходить ніжним, розсипчастим і дуже смачне.
Для приготування сирного печива використовують борошно, цукор, яйця, маргарин і сир. Випікають печиво в духовці до появи золотистого кольору.
- Маргарин - 250 грам
- Яєць - 3 штуки
- Цукор - 100 грам
- Сиру - 500 грам
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Муки - 2 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки (гашене оцтом)
1. В першу чергу приготуємо всі продукти. На водяній бані, або просто на невеликому вогні розтопити маргарин. Трохи даємо маргарину охолонути, потім вбиваємо сюди яйця. Все добре перемішуємо вінчиком.
2. В отриману суміш додаємо сир, і до повного зникнення грудок все добре перемішуємо. Тепер оцтом гасимо соду і додаємо в отриману суміш.
3. Гарненько вимішуємо тісто, додаючи поступово борошно. Коли від рук тісто почне відлипати вільно, його можна буде розгортати. Тісто розгортаємо тонким шаром, потім з нього вирізаємо за допомогою форми кружальця (діаметр довільний).
4. Одну сторону кожного гуртка обмакиваем в цукор, тепер цією стороною складаємо всередину, вийшла одну зі сторін мачає в цукор і знову звертаємо. Так само обмакиваем і верх печива в цукор. Деко посипаємо борошном і викладаємо туди печиво. Відправляємо в попередньо розігріту духовку, запікаємо до рум'яного кольору, температура 200 градусів.
5. Сирне печиво готове, смачного!