Печиво на маргарині з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Печиво готується на основі домашнього листкового тіста, яке можна підготувати ще ввечері. Тісто готується з маргарину і борошна, що робить випічку пісної. Для солодощі печиво готується з варенням.
До вашої уваги - простий рецепт приготування печива на маргарині з варенням. На основі маргарину, води, цукру і борошна замішуємо м'яке листкове тісто. Прибираємо тісто на ніч в холодильник, зранку тісто ретельно розкочується. Вирізаємо з тіста кружечки різного діаметра і формуємо на деку майбутнє печиво. Випікаємо його в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів. Наповнюємо готове печиво варенням і насолоджуємося, хай щастить!
- Маргарин - 300 грам
- Вода - 170 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 4 склянки
Холодний маргарин нарізаємо кубиками.
Просіваємо 3 склянки борошна.
За допомогою ножа порубати маргарин з борошном якомога дрібніше.
Додайте холодну воду.
Всипте ще 1 склянка борошна і замісити м'яке тісто.
Звичайний целофановий пакет присипте борошном і викладіть в нього тісто. Помістіть тісто на ніч в холодильник.
Вранці розгортає тісто в тонкий пласт і складаємо вчетверо. Потім знову розкачайте і ще раз складіть тісто вчетверо.
З розкотив пласта тіста вирізаємо однакові кружечки.
З половини кружечків вирізаємо кола меншого діаметру. Можете скористатися фігурної формочкой.
Деко змащуємо рослинним маслом. Викладаємо на нього цілі кружечки тесту, зверху укладаємо гуртки з отвором. Випікаємо в духовці до рум'яної, приблизно 20 хвилин, температура 200 градусів.
Витягуємо печиво з духовки і наповнюємо його начинкою, в моєму випадком - це малинове варення. Смачного!