Рецепт Печиво на кефірі і маргарині фото

Печиво на кефірі і маргарині
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Кефір
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 9-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це печиво відмінно підійде для сніданку або полудня. Воно чудово поєднується з чаєм, кава, молоком та іншими напоями. Дуже всім рекомендую!

Опис приготування:

Кефір змішуємо з цукром, погашеної содою і збитими яйцями. Все разом збиваємо. Додаємо розтоплений маргарин, перемішуємо, потроху додаємо борошно. Заважати тісто. Невелику частину загортаємо в плівку і прибираємо в морозильник. Час, що залишився ділимо на 2 частини і розкладаємо на деко. Змащуємо варенням або джемом і трьом зверху відкладене тісто. Випікаємо при 180 градусах до рум'яного кольору. Смачного!

  • Кефір - 2 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Маргарин - 250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1 кілограм
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Варення - За смаком
печиво на кефірі і маргарині - фото крок 1
Змішуємо кефір, цукор і погашену оцтом соду. Збиваємо міксером яйця і додаємо до кефіру. Все разом збиваємо міксером.
печиво на кефірі і маргарині - фото крок 2
Розтоплюємо маргарин і додаємо до кефіру. Потім починаємо потроху вводити борошно. Воно повинно вийти некрутим і пластичним.
печиво на кефірі і маргарині - фото крок 3
Від тесту відокремлюємо невелику частину (приблизно 1/6), загортаємо в плівку і прибираємо в морозильник. Частину ділимо на 2 частини, кожну розкладаємо на деко, змащений маслом, і рівномірно там розподіляємо.
печиво на кефірі і маргарині - фото крок 4
Змащуємо тісто варенням або джемом. Воно повинно бути досить густе і не повинно сильно розтікатися.
печиво на кефірі і маргарині - фото крок 5
Потім дістаємо з морозилки тісто, трьом на тертці і посипаємо варення. Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо туди випікатися. Випікаємо до рум'янцю. У мене вийшло приблизно 25-30 хвилин.

Схожі рецепти