Просте печиво на маргарині
(покроковий рецепт з фото)
Це печиво дуже просто і швидко готується, не потрібно нічого заморожувати або нагрівати. Продуктовий набір мінімальний, печиво виходить смачне і розсипчасте.
Печиво на маргарині готується дійсно дуже просто. Для тесту збиваємо яйце з цукром, ріжемо в суміш масло, додаємо соду, борошно. Замішуємо, потім розгортаємо. Формочкою або склянкою вирізаємо печиво і запікаємо в гарячій духовці до золотистого кольору.
- Борошно - 2 склянки
- Маргарин - 125 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1/2 чайних ложки
1. Приготуємо продукти. Маргарин краще взяти прямо з холодильника, не нагрівати.
2. Цукор змішуємо з яйцем.
3. Збивати віночком яйце потрібно до розчинення цукру.
4. Холодний маргарин ріжемо ножем в тісто.
5. І ми передаємо виделку, поєднуючи з яйцем і цукром.
6. Додаємо борошно, соду, при бажанні ванілін і перемішуємо вилочкою.
7. Далі руками вимішуємо колобок.
8. Розкачуємо тісто завтовшки до 1 см, видавлюємо формою для печива. Духовку прогреваем до 200 градусів.
9. Випікаємо на папері або силіконом килимку в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 12-15 хвилин. Печиво готове!