Сирне тісто для рогаликів
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальників смачною і корисною домашньої випічки запрошую на кухню, щоб повторити цей нескладний і приголомшливо смачний рецепт! ніжні, апетитні рогалики з присипкою повинен спробувати кожен.
Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що сам процес займе у вас не більше 15 хвилин, але перед випічкою тісто потрібно покласти в холодильник на пару годин, щоб воно добре застигло. Можна навіть зробити його з вечора, а почати пекти вранці. Горішки - це приємна особливість, але додавати їх зовсім необов'язково. А тепер докладніше розповім про те, як приготувати сирне тісто для рогаликів.
- Сир - 500 грам
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Борошно - 300-350 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Горіхи - 50 грам (по бажанню)
1. Ось такий набір інгредієнтів потрібно для цього рецепта.
2. Розм'якшене (але не розтоплене! ) вершкове масло з'єднайте з сиром.
3. Розімніть до однорідності, додайте дрібку солі і невеликими порціями всипати борошно, попередньо просіяний її.
4. Додавайте борошно, поки тісто не стане однорідним. Скачайте його в кульку і приберіть в холодильник, загорнувши в пакет або плівку, на пару годин.
5. Горішки разом з цукром подрібніть в однорідну крихту.
6. Викладіть тісто на робочий стіл, розкачайте його, присипте горіхово-цукровою сумішшю і знову розкачайте. Після наріжте тісто невеликими трикутниками, скрутіть рогалики і відправте в духовку.