Сирне дріжджове тісто для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка завжди вимагає хорошої основи, тобто, хорошого і якісного тесту. Пропоную рецепт чудового сирного дріжджового тіста, яке ідеально підійде для випічки пиріжків.
Приготуємо сирне дріжджове тісто для пиріжків в домашніх умовах. Спершу готуємо опару, з'єднавши тепле молоко з цукром, дріжджами і 2 ст.Л. Борошна. Окремо змішайте яйця з вершковим маслом, потім додайте сир, ванілін і сіль. Додайте підійшла в тілом місці опару, перемішайте. Залишилося додати борошно і замісити тісто. Перед випічкою, тісто має підійти, для цього залиште його в теплому місці на 1 час. Хай щастить!
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - 1/4 чайних ложки
- Борошно - За смаком
- Вершкове масло - 80 грам
- Сир - 250 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 10 грам
В першу чергу потрібно зробити опару, для цього змішуємо: цукор, тепле молоко, дріжджі і 2 ст.Л. Борошна. Ми залишаємо в теплому місці на 25 хвилин.
Вершкове масло розтопіть і змішайте з яйцями.
Додайте сир, сіль і ванілін. Перемішайте до однорідної маси.
Сюди ж додаємо опару, перемішуємо.
Поступово додайте борошно і замісіть еластичне і м'яке тісто. Поставте тісто в тепле місце на 1 час.