Рецепт коржів на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім сьогодні вам рецепт, як приготувати коржі на молоці. Результат вас приємно здивує, адже коржі вийдуть шалено смачними, ніжними і ароматними. Приступаємо до приготування!
Як ви можете помітити, коржі на молоці готуються досить просто і легко. Такими коржами можна доповнити будь-який суп або другу страву. Також за бажанням можна розрізати коржі і начинити їх сумішшю їх сиру і зелені, буде дуже смачно. Коржі на молоці зможуть легко замінити вам хліб, тим більше ви не будете сумніватися в складі коржів, адже приготували їх самі. Обов'язково спробуйте приготувати їх вдома, ви не пошкодуєте!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 350 грам
- Дріжджі - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
1
Приготування коржів на молоці починаємо з того, що відміряє необхідну кількість інгредієнтів. Тепер, коли все порції будуть відміряно, змішуємо дріжджі з теплим молоком і цукром і даємо їм постояти в теплому місці протягом 15-20 хвилин.
2
Борошно необхідно просіяти і змішати з сіллю. Вершкове масло розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додамо до борошна. Тепер додамо в масу суміш з дріжджів, молока і цукру. Ретельно все перемішуємо ложкою.
3
Коли ви перемішали всі інгредієнти ложкою, приступайте до замісу тіста руками. Місимо до тих пір, поки тісто не перестане липнути до рук і не стане еластичним.
4
Тепер накриємо тісто рушником і залишимо в теплому місці на 1 час. За цей час воно збільшиться вдвічі.
Я поділяю тісто 7 частин і розтягуємо його руками в коржі. На самій коржі робимо надрізи ножем.
Я поділяю тісто 7 частин і розтягуємо його руками в коржі. На самій коржі робимо надрізи ножем.
5
На розпечену сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії і починаємо обсмажувати коржі з двох сторін до появи золотистої скоринки.
Коржі на молоці готові, смачного!
Коржі на молоці готові, смачного!