Рецепт Рецепт корейського салату з моркви фото

Рецепт корейського салату з моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Часник , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати , Гостре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Корейська морквина насправді є стравою російської кухні. Але це не важливо, адже страва смачна. Дивіться рецепт корейського салату з моркви, простого, pikantnogo, відповідного до різних гарнірів.

Опис приготування:

У цьому рецепті важливо не тиснути часник на чеснокодавке, а саме порубати його гострим ножем. Не знаю, чому, але вважається, що так робити правильно.

Перед дегустацією обов'язково дайте салату настоятися, інакше смак буде зовсім не той.

Страву можна зберігати в закритій банці до тижні.


  • Морква - 1 кілограм
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Чилі перець - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Бальзамічний ускус - 1 Ст. Ложка
рецепт корейського салату з моркви - фото крок 1
Моркву очистіть і натріть на спеціальній тертці, додайте сіль, добре перемішайте і поки залиште.
рецепт корейського салату з моркви - фото крок 2
Насіння коріандру трошки роздавите в ступці або товкачем, щоб вони розламали.
рецепт корейського салату з моркви - фото крок 3
Лук наріжте і обсмажте в олії до коричневого кольору, злийте масло в ємність.
рецепт корейського салату з моркви - фото крок 4
З моркви злийте сік і додайте коріандр і цукор. До неї викладіть коріандр, цукор, порубаний часник.
рецепт корейського салату з моркви - фото крок 5
Тепер влийте масло, бальзамик і добре все перемішайте. Дайте салату настоятися 5-10 годин.

Схожі рецепти