Рецепт корейського салату з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Корейська морквина насправді є стравою російської кухні. Але це не важливо, адже страва смачна. Дивіться рецепт корейського салату з моркви, простого, pikantnogo, відповідного до різних гарнірів.
У цьому рецепті важливо не тиснути часник на чеснокодавке, а саме порубати його гострим ножем. Не знаю, чому, але вважається, що так робити правильно.
Перед дегустацією обов'язково дайте салату настоятися, інакше смак буде зовсім не той.
Страву можна зберігати в закритій банці до тижні.
- Морква - 1 кілограм
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Чилі перець - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Бальзамічний ускус - 1 Ст. Ложка
Моркву очистіть і натріть на спеціальній тертці, додайте сіль, добре перемішайте і поки залиште.
Насіння коріандру трошки роздавите в ступці або товкачем, щоб вони розламали.
Лук наріжте і обсмажте в олії до коричневого кольору, злийте масло в ємність.
З моркви злийте сік і додайте коріандр і цукор. До неї викладіть коріандр, цукор, порубаний часник.
Тепер влийте масло, бальзамик і добре все перемішайте. Дайте салату настоятися 5-10 годин.