Рецепт Рататуй з виноградом фото

Рататуй з виноградом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рататуй
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Як вам поєднання гарячих овочів з виноградом? Пробували коли-небудь? Якщо ні, то зверніться до мого рецепту. На подив вийшло смачно, хоча і незвично. Перевірте це самі, читайте!

Опис приготування:

Досить простий варіант гарячого блюда підійде для вегетаріанців. Але якщо хочете, то окремо підсмажте і додайте фарш, щоб було більше ситно. А для початку ознайомтеся з тим, як приготувати рататуй з виноградом. Зверніть увагу на приправу, вона-то і повинна з'єднати всі продукти разом.

  • Баклажан - 2 штуки
  • Cukini - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Помідор черрі - 200 грам
  • Виноград - 200 грам (без кісточок)
  • Оливкова олія - 2-4 Ст. Ложок
  • Прованські трави - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
рататуй з виноградом - фото крок 1
Cukini, баклажан і перець промийте. Наріжте овочі шматочками.
рататуй з виноградом - фото крок 2
Обсмажте баклажани на сильному вогні в маслі в глибокій сковороді протягом 2-х хвилин.
рататуй з виноградом - фото крок 3
Потім додайте цукіні і перець. Готуйте страву на середньому вогні 8 хвилин, помішуючи. Влийте ще масло, якщо необхідно. Додати сіль, поперчіть і додайте трави.
рататуй з виноградом - фото крок 4
Потім додайте помідори шматочками. Перемішайте і готуйте ще 2 хвилини. В кінці додайте виноград.
рататуй з виноградом - фото крок 5
Через 2 хвилини рататуй буде готовий. Смачного!

Схожі рецепти