Рататуй з виноградом
(покроковий рецепт з фото)
Як вам поєднання гарячих овочів з виноградом? Пробували коли-небудь? Якщо ні, то зверніться до мого рецепту. На подив вийшло смачно, хоча і незвично. Перевірте це самі, читайте!
Досить простий варіант гарячого блюда підійде для вегетаріанців. Але якщо хочете, то окремо підсмажте і додайте фарш, щоб було більше ситно. А для початку ознайомтеся з тим, як приготувати рататуй з виноградом. Зверніть увагу на приправу, вона-то і повинна з'єднати всі продукти разом.
- Баклажан - 2 штуки
- Cukini - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Помідор черрі - 200 грам
- Виноград - 200 грам (без кісточок)
- Оливкова олія - 2-4 Ст. Ложок
- Прованські трави - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Cukini, баклажан і перець промийте. Наріжте овочі шматочками.
Обсмажте баклажани на сильному вогні в маслі в глибокій сковороді протягом 2-х хвилин.
Потім додайте цукіні і перець. Готуйте страву на середньому вогні 8 хвилин, помішуючи. Влийте ще масло, якщо необхідно. Додати сіль, поперчіть і додайте трави.
Потім додайте помідори шматочками. Перемішайте і готуйте ще 2 хвилини. В кінці додайте виноград.
Через 2 хвилини рататуй буде готовий. Смачного!