Рататуй з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мало хто залишиться байдужим до овочевої запіканки з м'ясом. В мультиварці такий рататуй приготується дуже швидко і просто. Більш того, можна виставити режим "підігрів" і не поспішати!
Рататуй з м'ясо будемо готувати в мультиварці. Викладіть в неї по черзі порізані кружальцями овочі і тонкі скибочки м'яса. Додати сіль, додайте зелень і спеції за смаком. Закрийте кришку і готуйте в режимі гасіння один годину. Для 10 хвилин до готовності додайте в мультиварку тертий сир. Подавайте на стіл зі свіжою зеленню і овочами. Смачного!
- Свинина - 400 грам
- Сир - 200 грам
- Баклажан - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 4 штуки
- Пучок петрушки - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Наріжте баклажани, кабачки і помідори гуртками середньої товщини.
М'ясо краще взяти злегка підморожене, щоб легше різати. Його також наріжте скибочками завтовшки близько 0, 5 см.
Викладіть в мультиварку порізані овочі і м'ясо як на фото.
Додати сіль, додайте зелень і спеції за смаком. Закрийте кришку і готуйте в режимі гасіння один годину.
Для 10 хвилин до готовності додайте в мультиварку тертий сир. Подавайте на стіл зі свіжою зеленню і овочами.