Рататуй в мультиварці

Рататуй в мультиварці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
Це легке і смачне овочеве блюдо, яке може подаватися як гарнір, але може бути і самостійною стравою і прекрасно підійде до вечері. Готується воно дуже просто, переконайтеся в цьому самі.

опис приготування:

Це смачне і ароматне блюдо можна подавати до столу як холодним, так і гарячим, воно буде смачним в будь-якому вигляді. Варіантів приготування рататуя безліч, смак його буде залежати від кількості і набору овочів і спецій, які ви вирішите додати в це блюдо. Базові овочі для рататуя - кабачок, перець, баклажан і помідори. хочете дізнатися, як приготувати рататуй в мультиварці? Значить цей рецепт саме для вас!

  • баклажан— 2 штуки
  • Кабачок— 1 штука
  • помідор— 3-4 штук
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Сухе вино— 150 мілілітрів
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Прованські трави— 2 щіпки
Рататуй в мультиварці - фото крок 1 Ось наші інгредієнти. Якщо у вас кабачок з жорсткою шкіркою, його необхідно очистити.

Рататуй в мультиварці - фото крок 2 Нарізаємо баклажан і кабачок. Можна нарізати кружальцями завтовшки близько 1 см, а можна кружечки поділити навпіл, якщо овочі великі. якщо боїтеся, що баклажан буде гірчити, посипте його сіллю, хвилин через 10 промийте баклажани, а потім слід їх злегка віджати.

Рататуй в мультиварці - фото крок 3 Очистимо перець від серцевини з насінням і наріжемо невеликими шматочками.

Рататуй в мультиварці - фото крок 4 Помідори помити і наріжемо (часточками або кружечками).

Рататуй в мультиварці - фото крок 5 Очистимо цибулю і часник. Часник дрібно порубати, нарізати цибулю, як вам подобається.

Рататуй в мультиварці - фото крок 6 У чашу мультиварки додаємо оливкову олію, викладаємо овочі і томатну пасту. Nalivaem вино, додаємо сіль, цукор і прованські трави. Перемішуємо і готуємо 25 хвилин, включивши функцію "; Мультіповар" або "; Випічка" при температурі 180 градусів.

Рататуй в мультиварці - фото крок 7 Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Рататуй з м'ясом в мультиварці

Рататуй з м'ясом в мультиварці

Мало хто залишиться байдужим до овочевої запіканки з м'ясом. В мультиварці такий рататуй приготується дуже швидко і просто. Більш того, можна виставити режим "; Підігрів" і не поспішати! опис приготування: Рататуй з м'ясо будемо готувати в мультиварці. Викладіть в неї по черзі порізані кружаль...

читати далі
Експрес-рататуй

Експрес-рататуй

Рататуй - це популярне овочеве блюдо (салат або овочеве рагу). Готують його з різноманіття овочів і подають теплим або вже остиглим. Хочете знати і ви, як приготувати експрес-рататуй? розповідаю! опис приготування: Насправді, рататуй можна готувати з будь-яких овочів, але є кілька базових: том...

читати далі
Овочевий рататуй

Овочевий рататуй

Для всіх любителів овочів в найрізноманітніших варіаціях хочу запропонувати на замітку цей класний рецепт. апетитно, нескладно в процесі, досить ситно, по-справжньому смачно. обов'язково спробуйте! опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати овочевий рататуй з підливою з запечених пер...

читати далі
Рататуй з баклажана і цукіні

Рататуй з баклажана і цукіні

Майже у всіх країнах світу є блюдо, схоже на знайоме нам рагу. Дістаємо всі овочі і м'ясо з холодильника і змішуємо на сковороді з соусом. У Франції, наприклад, це рататуй. Згадаймо його рецепт. опис приготування: Дане блюдо буде вегетаріанським, але, незважаючи на це, дуже навіть ситним! Вели...

читати далі
Рататуй з баклажанів і кабачків

Рататуй з баклажанів і кабачків

За звичайним словом "; рататуй" ховається незвичайне блюдо з овочів. Основним інгредієнтом тут виступають кабачки і баклажани. Виходить дуже смачно і красиво. опис приготування: Смачне і ситне блюдо рататуй люблять в кожному будинку. Сьогодні я розповім, як приготувати рататуй з баклажанів і к...

читати далі