Рецепт Рататуй з куркою фото

Рататуй з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Баклажан
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рататуй
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рататуй - це рагу з овочів, яке традиційно готують у Франції. Це навіть не закуска - це повноцінне блюдо, яке відмінно послужить як ситного обіду.

Опис приготування:

Рататуй з куркою готуйте так: поріжте всі овочі і куряче філе шматочками, чері - половинками. Баклажан рясно посипте сіллю і відставте на 10 хвилин, потім промийте. Пасеруйте цибулю і часник в оливковій олії, додайте курятину і обсмажуйте 5 хвилин. Потім викладіть на сковороду баклажан, цукіні і болгарський перець. Перемішайте і обсмажуйте 2 хвилини. Далі додайте половинки помідорів чері, томатну пасту, сіль, цукор, перець, прованські трави, овочевий бульйон. Перемішайте і тушкуйте під кришкою 15 хвилин. При подачі посипати подрібненою зеленню. Смачного!

  • Куряче філе - 200 грам
  • Томатна паста - 100 грам
  • Овочевий бульйон - 100 мілілітрів
  • Баклажан - 1 штука
  • Цукіні - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор черрі - 5 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
рататуй з куркою - фото крок 1
Поріжте баклажан, Залиште сіль і 10 хвилин.
рататуй з куркою - фото крок 2
Поріжте інші овочі - цукіні, болгарський перець, цибуля і часник.
рататуй з куркою - фото крок 3
Також наріжте куряче філе.
рататуй з куркою - фото крок 4
Пасеруйте цибулю і часник в оливковій олії, потім додайте курятину і обсмажуйте 5 хвилин.
рататуй з куркою - фото крок 5
Потім викладіть на сковороду промиті шматочки баклажана, цукіні і болгарський перець. Перемішайте і обсмажуйте 2 хвилини.
рататуй з куркою - фото крок 6
Далі додайте половинки помідорів чері, томатну пасту, сіль, цукор, перець, прованські трави, овочевий бульйон. Перемішайте і тушкуйте під кришкою 15 хвилин. При подачі посипати подрібненою зеленню. На гарнір можна приготувати рис або макарони.

Схожі рецепти