Рагу з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Баклажан дуже ситний овоч. При приготуванні вбирає в себе багато масла. Це слід знати, щоб не класти його занадто багато. Як тільки баклажан стає м'яким, він віддає масло назад!
Підготуємо інгредієнти: овочі добре промиємо, очистимо. Наріжемо лук і баклажани, натремо моркву. Спочатку обсмажити цибулю з морквою, потім додамо до них наш головний інгредієнт, все тушкуємо до готовності. Дивіться покроковий рецепт нижче.
- Баклажан - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Рослинна олія - 50 літрів
- Спеції - частина
Баклажани нарізаємо довільно. Якщо попередньо очистити овочі, мені здається, що блюдо буде ніжніше.
Ріпчасту цибулю нарізати кубиками. Морква очищаємо і трьом на тертці.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.
Додаємо нарізаний болгарський перчик.
Додаємо баклажани. Тушкуємо все до м'якості. Баклажани дуже швидко стануть м'якими. Приправити сіллю і poperčite. Додайте спеції за смаком.
Можна додати трохи томату або води. Тоді страва буде більш ніжним.
Доводимо страву до готовності і подаємо до столу.
Доводимо страву до готовності і подаємо до столу.