Рецепт Рагу з баклажанів фото

Рагу з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Баклажан дуже ситний овоч. При приготуванні вбирає в себе багато масла. Це слід знати, щоб не класти його занадто багато. Як тільки баклажан стає м'яким, він віддає масло назад!

Підготуємо інгредієнти: овочі добре промиємо, очистимо. Наріжемо лук і баклажани, натремо моркву. Спочатку обсмажити цибулю з морквою, потім додамо до них наш головний інгредієнт, все тушкуємо до готовності. Дивіться покроковий рецепт нижче.

  • Баклажан - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 літрів
  • Спеції - частина
рагу з баклажанів - фото крок 1
Баклажани нарізаємо довільно. Якщо попередньо очистити овочі, мені здається, що блюдо буде ніжніше.
рагу з баклажанів - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізати кубиками. Морква очищаємо і трьом на тертці.
рагу з баклажанів - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.
рагу з баклажанів - фото крок 4
Додаємо нарізаний болгарський перчик.
рагу з баклажанів - фото крок 5
Додаємо баклажани. Тушкуємо все до м'якості. Баклажани дуже швидко стануть м'якими. Приправити сіллю і poperčite. Додайте спеції за смаком.
рагу з баклажанів - фото крок 6
Можна додати трохи томату або води. Тоді страва буде більш ніжним.
Доводимо страву до готовності і подаємо до столу.

Схожі рецепти