Пудинг з печінки яловичої
(покроковий рецепт з фото)
Такий пудинг з печінки яловичої в домашніх умовах виходить просто-таки найніжнішим! навіть ті, хто зазвичай не відносять себе до любителів страв з печінки, вже точно не відмовляться від такого частування! смачно!
У мене немає сумнівів, цей рецепт приготування пудингу з печінки яловичої не залишить вас байдужими! Адже виходить незвичайно ніжне і повітряне блюдо, яке, як я і згадувала, дуже подобається навіть тим, хто в звичайному вигляді печінку на дух не переносить. А як мені здається, заради цього варто постаратися, печінку адже, як ніяк, дуже корисна! Так що ось вам мій класичний рецепт пудингу з печінки яловичої, рекомендую!
- Печінка яловича - 900 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цибуля - 150 грам
- Молоко - 100 грам
- Манька - 100 грам
- Борошно - 100 грам
- Яйця - 5 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Яйця з сіллю збиваємо в піну. Потім додамо молоко і знову збиваємо.
2. Печінка і цибулю пропускаємо через м'ясорубку. Потім розтоплюємо масло і вводимо в цю суміш. Ретельно перемішати.
3. Тепер до печінки домішуємо борошно, манку. Ретельно перемішати (найкраще в блендері), а потім вводимо яєчно-молочну суміш і вимішуємо вже вручну.
4. Нехай суміш постоїть, а ви включите плиту, і коли манка трохи розбухне, а плита прогріється до 170 градусів, - помістіть форму з пудингом в сковорідку з водою і відправляйте в духовку на годину.
5. От і все! Приємного вам апетиту!