Пряний картопляний салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Це самий простий і швидкий картопляний салат з куркою і тонким ароматом спецій. Із задоволенням ділюся таким рецептом. Він, як палочка-виручалочка, виручить вас і в будні, і в святкові дні.
Курячі грудки ми будемо обсмажувати в пергаменті для випічки. При цьому куряче м'ясо залишається соковитим, просочується ароматом спецій і легко ріжеться. Всі подробиці, як приготувати пряний картопляний салат з куркою, я описала нижче в покроковому рецепті.
- Грудка куряча - 200 грам (або файл)
- Приправа - 1 Чайна ложка (для шашлику)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 200 грам
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
Візьміть курячу грудку, промийте її і обсушити. Відбийте молоточком до товщини в 1 см. Пергамент змастіть рослинною олією, посипте приправою для шашлику і сіллю (1/2 немає. Л.), загорніть відбите м'ясо.
На сухій сковороді обсмажте курячу грудку в пергаменті з двох сторін по 3-4 хвилини з кожного. Остудіть.
Картоплю відварити в мундирах. Остудіть.
Картопля очистіть. Грудку і картоплю наріжте дрібними кубиками, посоліть і поперчіть за смаком.
Для соусу з'єднайте лимонний сік, майонез, сіль і цукор за смаком. З'єднайте в салатник всі інгредієнти, перемішайте.
Смачного!