Пряний картопляний салат з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Цей соковитий гострий картопляний салат зі спеціями відмінно підходить для швидкого перекусу, легкого вечері або пікніка з шашликами. Готується легко, швидко і з бюджетного набору продуктів.
Запечена перець додасть салату додаткову соковитість і пікантність. Запікайте перець під фольгою, так збережеться більше вітамінів і духовка залишиться чистою. Майонез можна замінити на йогурт або нежирну сметану (за смаком). Подробиці, як приготувати пряний картопляний салат з кропом, дивіться нижче в покроковому рецепті. Приємних вам клопоту на кухні!
- Картопля - 600 грам (молодий, невеликий)
- Перець червоний солодкий - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Яйце - 4 штуки
- Імбир - 1 Чайна ложка (тертий)
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 100 мілілітрів (або йогурт)
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки (гострий)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Овочі та зелень помийте. Цибуля, часник і імбир очистіть.
Цибуля наріжте півкільцями. Перець розрізати на дві частини, видаліть плодоніжки і насіння. Помістіть на деко зрізом вниз, полийте оливковою олією і накрийте фольгою. Запікайте овочі в розігрітій духовці протягом 25 хвилин.
Картоплю відварити, очистіть, наріжте на половинки. Яйця відварити, остудіть в холодній воді, очистіть. Наріжте дрібними кубиками.
З перцю зніміть шкірку, наріжте овоч дрібними кубиками. Печена цибуля також дрібно наріжте. Часник, імбир подрібніть.
З'єднайте в чаші блендера майонез, томатний соус, часник, імбир, подрібнену зелень і карі. У режимі пульсу збийте заправку до однорідності.
Змішайте всі інгредієнти, посоліть і поперчіть за смаком. Смачного!