Пряний салат з огірків
(покроковий рецепт з фото)
Салат швидкого приготування з репертуару корейської кухні.
Кількість порцій: 1-2
- Огірок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 штука
- Паста червоного перцю - 1.5 Ст. Ложки
- Часник - 2 чайних ложки (натерти або дрібно нарізати)
- Яблучний сік - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний сироп - 1 Ст. Ложка
- Підсмажені насіння кунжуту - - За смаком
- Порошок червоного перцю - - За смаком
- Оцет - 1 Ст. Ложка
Спочатку, візьміть огірок.
Поріжте впоперек і потім навпіл. І покладіть в солону воду на 20 хвилин.
Вам буде потрібно зовсім чуть чуть лука. Поріжте його дуже тонко, півкільцями.
І дрібно наріжте зелену цибулю. Потім, перекладіть всі овочі в тарілку.
Тепер зробіть соус. Змішайте, пасту червоного перцю, тертий або дрібно рубаний часник, яблучний сік і кукурудзяний сироп.
Влийте соус до овочів і перемішайте (вам буде потрібно не багато соусу, дивіться на свій смак, зайве можна поставити в холодильник або використовувати в інших стравах).
Додайте підсмажені насіння кунжуту, червоний перець (порошок), і 1 столову ложку оцту і знову перемішуємо.
Готово. Подавайте до будь-яких страв корейської кухні або просто як доповнення до рису.