Індійський пряний омлет
(покроковий рецепт з фото)
Індійський омлет - це збиті яйця зі спеціями (і іноді з овочами). Зручний і смачний перекус. Деякі кухарі перетворюють це нехитре блюдо в повноцінний обід.
Індійський омлет - це живильне, гостре і дуже смачна страва з незвичайним смаком. Готується швидко, смак мене не розчарував, єдине, що можу відзначити - для сніданку такий омлет підійде не всім. Пропоную вам приготувати дуже смачний, ніжний і красивий індійський пряний омлет.
- Яйце - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Зелений чилі - 2 штуки
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - 1/4 чайних ложки (мелений)
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Збийте яйця з молоком, сіллю і перцем.
2. На вершковому маслі обсмажте до м'якості подрібнену цибулю.
3. Додайте до цибулі подрібнений помідор, чилі, сік лимонний, листя каррі і коріандру, kurkumu, мелений коріандр. Гасіть до м'якості помідора.
4. На сковороду вилийте яєчну суміш, почекайте, поки низ схопиться, на половину омлету помістіть начинку з овочів.
5. Готуйте омлет 5 хвилин, а потім подавайте до столу.